Kit tartasz a legalkalmasabb miniszterelnök jelöltnek 2026-ra?
"Csakis győzike, akkor már 2x okosabb lenne mint a jelenlegi"
2x0 az még mindig 0
Az egy érdekes kérdés, kiből lenne jó miniszterelnök? Eddig még senki sem volt jó, ez volt a nép véleménye, így most felteszem a kérdést, "Milyen
nép volna jó egy miniszterelnöknek???"
Volt szerencsém több munkahelyen dolgozni, lévén sok szakmám, mindenütt
a munkám révén jutottam előre, láttam, hogy mások milyen irigyen néztek rám, milyen jó a bérem, de miért??
Sohasem kezdtem úgy egy munkát, hogy "leszarom!!!"
A katonaságnál kezdődött, a harmadik napon megkérdezték: "Ki tud vasalni?"
Jelentkeztem, gondoltam túl leszek az első szopatáson, de nem, tényleg vasalni kellett, vagy 90 katonaköpenyt!!!! Másnap levélseprésre kerestek embereket, természetesen elsőnek jelentkeztem, amire az volt a válasz,
"én már végeztem!!" Végül, másfél év után, konyhaügyeletesként ottmaradtam
krumplit pucolni. Közismerten ez a munka büntetés volt, elnéztem azokat, akik ezt kínnal csinálták!! Másnap én szedtem össze a brigádot, azzal a kikötéssel, csak az jöhet akinek kése van! Nagy nehezen jöttek vagy hatan!
Nekiültünk és nem a gépet töltöttük, amiből csak fele krumpli jött ki, a többit ledarálta! Közben főtt egy adag krumpli, amikor végeztünk, elővettem a sült zsírt, amit egy oviban kaptam, kajáltunk egy nagyot, majd mindenki csodálkozására, takarodóra felmentünk, jóllakottan.
Másnap nem kellett toborozni embereket, sokan önként jelentkeztek és az
őrnagynak is szemet szúrt, miért van harmada krumpli megpucolva, amiből
még repetára is jócskán jutott!!!!!
Gyermekünk beteg lett, Berettyóújfaluban vállalta a műtétet egy Budapesti orvos, leköltöztünk az alföldre, ahol a 22 FT-os órabér helyett 13-at kínáltak. Végül úgy határoztam alkudni fogok, az utolsó lehetőségnél!!!!
19-et ajánlottak 20 helyett, mondván, hogy a többi rajtam múlik!!
Rendben, jövök!!!! Egy hét múlva 20-Ft, egy hónap múlva 21-FT!!
500-Ft prémium az első cégtől, ahova nem mentem 13-Ft-ért!!!!!
"És mi ezt az embert nem vettük fel!!"
A sógorom építkezett, megcsináltam a villanyát, beüvegeztem az ablakait,
ingyen, mert az üveg árát egy másik ház fizette ki, mert beüvegeztem azt is!!!!
Ez így ment nyugdíjig, mindég volt főnököm, aki elégedett volt velem, meg én is vele!!!!
Most nyugdíjasként, van egy miniszterelnököm, csakúgy mint nektek, már mindenünket elvitték, éldegélünk, sem mi, sem mások nem támogatják, vagy
támogatják, de nem dolgoznak, márpedig az a "jó miniszterelnök", aki
kölcsönösen támogatja a dolgozókat, EZT KERESITEK? Még nem született
meg, de már folyamatban van!!! HAJRÁ!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!