Most,hogy beül Magyar Péter az EU-s parlamentben a TiszaPártnak annyi?
Figyelt kérdés
2024. jún. 17. 16:36
2/9 anonim válasza:
Még nem biztos, hogy elmegy, csak megszavaztatja a követőivel fb-on, hogy menjen-e. (Ami szerintem full komolytalan)
3/9 anonim válasza:
Ha beül akkor apadni kezd. Főleg, majd ha kiderül, hogy mind ez azért volt hogy újra jöjjenek a pénzek.. Bár, már sokan annyira oda vannak érte, hogy észre se vennék.
4/9 anonim válasza:
Havi 4 nap az EP parlament. Ez semmi. Mellette betud menni BP kozgyulesre is. EP mandátum arra jó hogy a magyar parlamentbe is feltud szólalni. Most nagy hátrány nekik hogy országgyűlési képviselőjük nincsen, de így legalább kérdéseket tud megfogalmazni a Fidesznek. =). Úgyhogy nem rossz ez. Csak több munkája lesz.
5/9 anonim válasza:
#3 MP alapból azt akarja hogy jöjjenek a pénzek. Semmi értelme hogy nem jönnek. Nettó hülyeség volt amit a Momentum csinált. Annyi hogy szabályozni kell a pénzeket és feltetelekhez kötni vagyis ne a kormánynak menjen hanem azonnal az önkormányzatoknak illetve ahová kell a kormányt kiderülve így nem tudják a felét ellopni. :)
6/9 anonim válasza:
5
Mert szerinted az önkormányzatok nem lopnak??? Ne nevetess 🤣hetente olvasni a hírekben, hogy melyik önkormányzathoz közeli céget vitték el a nyomozók.
7/9 anonim válasza:
Így is úgy is fognak lopni, csak a mennyiség nem mindegy.
8/9 anonim válasza:
Ha például tényleg EU-s szintről írnak ki pályázatokat és úgy tudnak a gazdák, kórházak, iskolák pályázni, úgy hogy a kormány ki van kerülve az hatalmas előrelépés lenne. Bár ha MP-ék bármit is elérnének kint akkor Viktorék vernék a mellüket
9/9 anonim válasza:
Kérdésre válaszolva nem. MP leírta az érveit hogy ez miért lenne jobb, én meg egyet tudok vele érteni, ha csak logikusan követem végig az egészet, előnye is lehet ebből, mert rengeteg segítséget ajánlottak nekik, tanácsok halmazát kaphatja, kapcsolatépítés stb... Nem írok le mindent mert nincs értelme, nem is fogom kivesézni részletesen most. De én támogattam a dolgot a szavazással és ennyi. Szerintem rossz nem lehet ebből, meg mégsem lesz ott mindvégig havi 8 napot kell erre beáldoznia, és mondta is a tegnap esti videójában hogy ha nem bírja vagy a párt kárára menne a dolog akkor kilép onnan és marad itt inkább. Nem kell 5 évig ott lennie állandóan, ez nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!