Tisza Pártra szavazók: elgondolkodtok ezeken legalább egy kicsit?
itt látszik a magyarpéter fanok értelmiségi szintje:
mielőtt megjelent, az atv, nyugatifény és ebbe a kalapba tartozó médiák voltak a független objektív sajtók vs kormánymédia.
megjelenése után, miután mindkét féltől kritikát kapott, azóta a korábban ellenzéki sajtónak nevezett médiákat is a kormánymédia mellé soroljátok mert fikázza mp-t. van baj a fejben.
18: hogy jöttek ide gyurcsányék? ez a gyurcsány itt van a szobában is?
20: alig alig foglalkozik? nem tudtam egy qva youtube videót megnézni mp fikázása nélkül, fb-n 3 görgetés után egy megafosos hirdetés jött. szimplán hazudsz.
Nem gondolkoztatok el vajon miert nem tamadjak a valasztasok ota? Azota szakitott a baratnojevel az osszes ellenzeki portal beszamolt rola, de egy ner media sem kozolt lejarato anyagot, holott elotte ha MP felemelte a hangját már 5 perc mulva minden ner mediaban az volt hogy agressziv vadallat. Kicsit nem furcsa nektek ez MP-fanok?
A masik meg: Elore mondta hogy nem megy az EU-ba. Itthon nagyobb szukseg van ra.
Holnap valszeg errol fog szavaztatni, amit itt elarulok nektek mi lesz az eredmenye: MP megy az EU-ba, hogy hazahozza az unios penzeket orbaneknak.
22
23
Vergödjetek csak, valamit jól csinál ez az ember, ha Orbánék és Gyurcsányék is ki akarják csinálni.
Minnél hangosabban nyüszitettek annál inkább megerősítést nyer az, hogy Dk=Fidesz Orbán=Gyurcsány, Nyugati
fény, index, atv=Origo, m1, tv2.
Orditsatok minnél hangosabban, hogy mindenkinek nyilvánvalóak legyenek, ezek a tények,
puszilunk benneteket 😘😘😘
24- figyelj, szimpatizaltam az emberrel, elarulom ra is szavaztam, aztan elkezdtem gyanakodni hogy egy hatalmas szemfenyvesztesnek vagyunk a tanui. Tudod eddig az eselyes ellenzekire szavaztam mindig, soha nem szavaztam a fideszre se dk-ra(kiveve amikor marki zay volt a kozos listan) viszont sosem voltam olyan elvakult, hogy egy part vezetoje osszevissza hazudozzon es mindent elnezzek neki.
Nem siratom egyik ellenzeki partot sem, de ez ami kialakult MP korul ez orulet.
na ismét bizonyítod az ostobaságod:
magyar pétert támadják, ezért ő jó.
orbánt is támadják, akkor ő is jó? 🤡
és mit csinál jól? arra már nincs agyi kapacitás hogy megmondd hogy mit?
neked világít a szádban a negró 🤣🤣
mellesleg ki ordít? legépeljük a szavakat nem ordítjuk.
Ad 1: Vásárhelyi Máriával eddig sem értettem egyet általában és nem a kormánykritikus részével. Ettől függetlenül elolvastam a véleményét.
Ad 2: Én alapvetően nem MP miatt szavaztam most a Tiszára. Ez egy EP-választás volt, ahol arról szavaztunk, hogy milyen képviselőket küldjünk ki. Nekem szimpatikus volt, hogy MP-t leszámítva alapvetően nem politikusok voltak a listán, hanem jó szakmai tapasztalattal és nyelvismerettel bíró civil személyek. Szerintem ilyen emberekre van szükség és nem Deutsch Tompikra vagy olyan ellenzéki politikusokra, akik rég leszerepeltek itthon és most jobb híján mennek az EP-be rontani a levegőt. Még ha nem is az EP-ben dőlnek el a fő kérdések, de azét szerintem nem mindegy, hogy kik képviselik kint az országot.
Ad 3: Az, hogy most a Tiszára szavaztam, még nem jelenti azt, hogy 2026-ban is rájuk fogok szavazni. Azért az országgyűlési választásokon több mindent is figyelembe fogok venni. Egyáltalán azt, hogy milyen programja lesz a Tiszának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!