Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Látta valaki Rogán Antal-féle...

Látta valaki Rogán Antal-féle 444 interjút?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? Szerintem nagyon sokat terelt Rogán.

jún. 15. 17:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Ez csak terelés a hatalmas inflációról ami nálunk a legnagyobb.
jún. 15. 17:53
 2/15 anonim ***** válasza:
77%

Az a véleményem, hogy a

"kiprovokálták az interjút" résznél levasaltam volna a képét egy szívlapáttal.

Nem volt még senki aki megmondja ennek a békának, hogy a miniszter jelentése "szolga"?

Nem szívesség a részéről nyilatkozni a sajtónak, hanem kutyakötelessége.

jún. 15. 17:55
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
A pegazus terelés is benne van.
jún. 15. 18:00
 4/15 anonim ***** válasza:
4%

Én láttam. Ilyen amikor egy profi politikus ad olyan interjút ahol kóstolgatják, nem besérül, nem vagdalkozik hanem próbálja elmondani a saját álláspontját.

Nyilván ha a kommenteket olvasod akkor ott már mindenkinek megvolt a véleménye előre, szóval valamilyen szinten tök fölösleges interjú volt, aki benne akarja látni az antikrisztust az továbbra is ezt fogja gondolni róla.

ma 17:55

"Nem szívesség a részéről nyilatkozni a sajtónak, hanem kutyakötelessége." egy háttérember nem hiszem, hogy sok olyant tud mondani ami a közvélemény számára érdekes lenne. Te ebből az interjúból megtudtál bármi érdekeset? Ha minden héten tartana egy ilyent akkor mi történne?

De még ha kötelessége is akkor se az, hogy olyan médiumokban haknizzon akik mindenáron be akarják mocskolni, lejáratni a személyét és a munkáját is amit végez.

jún. 15. 18:02
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Az egész csak terelés volt.
jún. 15. 18:03
 6/15 anonim ***** válasza:
69%
Arrogancia nem tetszett Rogán részéről, de messze értelmesebbnek tűnt mint egy Deutsch Tamás vagy Mészáros Lőrinc. Nagyon kényelmetlen pozícióban, sok, amúgy védhetetlennek tűnő vádra adott egy, ha nem is elfogadható, de értelmezhető választ. Összességében szerintem nem jött ki negatívban az interjúval, ha gyakrabban adna magyarázatot a nyilvánosságnak, nem lenne ekkora az elutasítottsága.
jún. 15. 18:04
 7/15 A kérdező kommentje:
4) te ennyire örülsz a FIDESZ diktatúranak? Ennek az embernek és körének régesrég börtönben lenne a helye. "Kikényszerítették az interút" meg ilyeneket mondd, hogz ellenzéki médiumoknak nem ad interjút, mert nem hallgatjàk meg..
jún. 15. 18:15
 8/15 anonim ***** válasza:
21%
Klárika elszámoltatja
jún. 15. 18:26
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Rogán 4 president!
jún. 15. 19:25
 10/15 anonim ***** válasza:
16%

7) én amiatt vagyok szomorú, hogy sok magyar azt hiszi ez diktatúra amiben élünk. Az némiképp szórakoztat, hogy azt hiszitek, hogy egy kormányváltás után itt majd bárki is börtönben lesz, ez jól mutatja azt, hogy mennyire nem értitek a rendszert. (ha valakinek korlátlan hatalma van legálissá tenni az illegálist, erkölcstelent akkor mégis miért lenne olyan hülye, hogy a saját törvényei ellen vét, hogy felelőségre vonható legyen)

"hogz ellenzéki médiumoknak nem ad interjút, mert nem hallgatjàk meg.." Meghallgatják? Volt bármi értelme is? A 444-es riporter végig darálta a kérdéseit, amik előre el voltak tervezve, szinte semmire se reagált amit mondott, csak arra ment hogy hátha valamiben ellent mond magának és ezzel betámadhatja.

Te vagy az átlag 444 olvasó mivel több, hogy látta ezt az interjút? Miben változott a véleményed róla? Mennyivel érted jobban a rendszert amiben élsz?

jún. 15. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!