A fideszszavazók most mit éreznek?
22# Elég baj, hogy itt tartunk 2024-ben 20 éve az Európai Unió tagjaként.
Minden meg lett itt oldva, ahogy ígérték. Európai bérek vannak, európai életszínvonal, megvalósultak az emberi és polgárjogi elvek. Ja nem.
16.vagyok
10.-20.000 fős településeken ez a magyar valóság.
A kisebb településeken pedig főleg.
Emlékezzetek mi volt
Nyírmártonfalván,a lombkorona setányról volt egy cikk,és egy helyben élő nő pedig röhögő fejet tett a cikkhez.
Másnap pedig hívta a a település polgármestere,hogy azonnal vegye le a röhögő fejet onnan
25# "Elképesztő az a mocsokáradat, amit a kormányellenes/önkormányzat-ellenes emberek kiokádnak magukból"
Igen, sajnos ez is igaz és a probléma része. Én személy szerint elhatárolódom mindenfajta mocskolódástól legyen az bármelyik párt, oldal. Addig nem fog semmi változni pozitív irányba, amíg oda-vissza mocskolják egymást az oldalak. Addig ez egy nagy mónika show, ahol senki nem igazán különb a másiknál. 22# voltam.
Nem is kell, amúgy is falrahányt borsó lenne, egy agymosott szektással se áll le az ember vitatkozni. Szavazásnál nem a fideszre kell szavazni, oszt ennyi. Remélhetőle eltakarodnak 26-ban végre már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!