Volt Fidesz-szavazók, mikor és miért ábrándultatok ki a Fideszből?
A szavazás arról szól, hogy mikor ábrándultatok ki a pártból.
Kommentbe meg leírhatjátok a legfőbb okait, hogy miért.
Azt is leírhatjátok, hogy ezután kire szavaztok / szavaztatok, vagy hogy szavaztok-e még egyáltalán.
Semmikor.
Nincs párt, ahova ne csapódnának hozzá mindenféle ügyeskedők, és/ vagy ne követnéneknel hibát.
Attól függ, hogy a párt mit kezd velük.
Ne reménykedj, a kormánypártok, a kormány fő céljai maradnak, a szavazóbázis megerősödött.
A baloldali pártok szivárványos rongyokkal, padokkal árasztották el a kerületeket, az elnyert helységeket; gúnyolták a gyv törvényt, védelmükbe vették a pedofilokat; behívták az antifákat, aminek a bicskén élő vezetője pedofil képek ezreit tárolta a gépén; nem szavazták meg a pedofil ellenes törvényeket; Brüsszelben szankciókat követeltek a gyv-törvényünk miatt.
Dióhéjban!
NEM FOG SIKERÜLNI. 🙂
Az első ciklusuk során kiderült hogy a lopás a fő cél, elkezdték a túlárazott beruházásokat, pl a nyíradonyi sportcsarnok, ami szükségtelenül nagy volt, és több mint a duplájába került, amit vissza kellett juttatni Orbánéknak.
Aztán jöttek az "eldobós kamucégek", majd Simicska APEH(NAV)-os bizonyítékok eltüntetése, stb.
Nekem akkor derült ki, hogy ezek bűnözők.
Aztán mikor ellenzékbe kerültek megint véres szájjal mindent támadtak, jó kezdeményezéseket is, mindegy volt nekik, csak a gyűlölet mindenki ellen.
Ez akkor nagyon meglepett, és elszomorított, hogy teljesen képtelenek az ország érdekében bárkivel együttműködni.
Sajnos ez nem változott.
Én 2006-ban néztem a gyurcsány orbán vitát és akkor mondtam azt, hogy orbán hazug, amikor kikérte magának, hogy a gázszámla befizetése neki probléma e vagy sem.
Egyébként a vitából kiderült, már akkor olyanokkal támadták a gyurcsány kormányt, ami nem igaz, mert amikor szembesítette gyurcsány és megkérte hogy az igaztalan vádakkal dobálózást fejezzék be, orbán csak kussolt.
Én sosem szavaztam a fideszre (2010-ig másra sem), de 2006-os vita volt az, ahol azt éreztem, ez az ember mindenre képes a hatalomért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!