Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bliccelők,alkalmi bliccelők,ko...

Bliccelők,alkalmi bliccelők,kocsival járók, mi a véleményetek a választások eredményeiről? Vennétek bérletet,ha Vitézy nyert volna?

Figyelt kérdés
Én kocsival járok,úgyhogy csak alkalmi bliccelő vagyok, meg 1-2 jegy azért mindig van nálam, de esküszöm úgy voltam vele,hogyha Vitézy nyer,és rendbe teszi,fejleszti a közlekedést, és eltakarítja a söpredéket a villamosokról, akkor megveszem a bérletet és átváltok tömegközlekedésre. Így viszont,hogy Karácsony maradt, maradok a kocsinál és az alkalmi bliccelésnél. Vannak feketeöves bliccelő ismerőseim ,akik Karácsonyra szavaztak,pont azért,hogy ezt folytathassák, mert őt a bliccelők védőszentjének is tartják egymás között.
jún. 15. 08:50
A kérdező szavazást indított:
bliccelő vagyok/kocsival járok, de ha Vitézy nyert volna,vettem volna bérletet
akkor se vettem volna
9 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Sokáig agyaltál, hogy ekkora baromságot kitalálj?
jún. 15. 08:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Mi ebben a baromság? Ha felszállok a villamosra,rothadó bűz jön majdnem minden irányból,az ellenőrök nem csinálnak szart se,de még a közteresek sem. Így miért használnám a tömegközlekedést az autó helyett?
jún. 15. 09:04
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Akkor inkább ülj a dugóban és szagold a kipuffogógázt, aztán nem tudod miért leszel rákos pár év múlva.
jún. 15. 09:10
 4/5 anonim ***** válasza:
81%

A tömegközlekedésnek mindig is voltak ilyen jellegű problémái, se Tarlós, se Karácsony, se Vitézy nem fogja ezt megoldani.

Az elmúlt években viszont az ellenőrök sokkal kulturáltabbak, emberiek lettek. Hogy ez ki/mi miatt van így, nem tudom, de hála az égnek, hogy nem olyan cigány-gallerik ellenőrzik a jegyeket, mint 5 éve.

jún. 15. 09:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is többször felülnék a tömegközlekedési járművekre, ha rendben lennének.

Jelenleg nagyon igénytelenek és ez elsősorban a jegy nélkül utazó csövesek,cigányok miatt van.

Nem igaz,hogy nem tudnak semmit sem kezdeni a helyzettel.

jún. 15. 09:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!