Nem érzitek kedves Karácsony Gergely rajongók, hogy ugyanabban a stílusban kommunikáltok, mint a fidesz?
Miért kell minden Vitézy Dávidra szavazót sértegetni, hogy agymosott fideszes? Nem veszitek észre ez ugyanolyan mikor mindenkit dollárbaloldaloznak aki nem a FIDESZ-hez tartozik?
Tehát szerintetek aki nem Karácsonyt támogatja az egy agymosott senkiházi, hazaáruló fideszbérenc?
Jó kormanyváltás lesz itt, minden marad ugyanúgy csak a köntös lesz más úgy látom.
"bármit megnyitok (tiktok, Google, tv, facebook) akarva akaratlanul szembejön velem ez a téma"
Reklámblokkolóval próbálkozz.
"Őszintén, olyannyira nem érdekeltek, hogy fogalmam sem volt róla, egyáltalán hogy néznek ki. Rájuk kerestem, hát képek alapján sokkal szimpatikusabb Karácsony. Vitézynek a szeme se áll jól, nem tud veszíteni, az újraszámlálást is elveszítette de még ennek ellenére is akar új szavazásokat kiírni, természetesen annak is kérni fogja az újraszámlálását, ha nem az ő javára lesz."
Téged annyira nem érdekel, hogy
1. fényképek alapján próbálsz választani! :DD
2. kevered a szezont a fazonnal: nem Vitézy akar új választást, hanem Karácsony!
"Vitezy is akart"
Ennek hol van nyoma?
"Vitézy jött azzal, hogy újra akar számoltatni, illetve a 4. és a nem tudom hanyadikban újat akar"
Ja igen, erre én is emlékszem. De akkor tehát ő nem az egész főpolgármester-választást akarta volna megismételtetni - Karácsony viszont az egészet.
"nem a part számít, csak az ember és a tettek"
De nem ér rá mindenki külön-külön személyesen megismerkedni "az emberrel"... És nem biztos, hogy jó ötlet mindenféle emberekekkel kísérletezgetni, hogy vajon jól fogja-e majd végezni a munkát, vagy mondjuk csődbe viszi-e a kerületet, úgyhogy igenis számít, hogy kik állítják az illetőről, hogy megbízható, jó jelölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!