Karácsony Gergely is van olyan jó szakember, mint Vitézy?
Figyelt kérdés
jún. 14. 20:37
11/15 anonim válasza:
#9 Én #1 vagyok és budapesti, ill. Karácsonyra szavaztam. Csak leírtam, hogy miben lehet járatosabb Vitézy. Kb. minden másban mostmár Karácsony a járatosabb.
12/15 anonim válasza:
11# Persze, ez oké, csak BP nem csak a tömegközlekedésből áll, és gondolom nem Vitézy az egyetlen szakember az országban, aki ért hozzá. De napi szinten tömegközlekedőként szerintem olyan sok gond nincs a tömegközlekedéssel egyébként - vagy csak én járok jó vonalakon. Ami probléma nekem, az a klíma nyáron, ami hol működik, hol nem, illetve az utak állapota, illetve a jegy nélkül utazók. (Tudjuk, kikre gondolok.) De a többi dolog szerintem nagyjából rendben van. Emiatt nem érzem, hogy egy tömegközlekedési szakember kellene a város élére.
13/15 anonim válasza:
fészbukozásban igen
egyebekben messze jobb Vitézy
14/15 anonim válasza:
Igazából Vitézy nem csak közlekedési szakember, hanem közgazdász is. Ebből a szempontból ő mindenképp jobb lenne, márcsak azért is mert ő volt az egyetlen aki egy nagyon részletes és kidolgozott programot állított fel.
Ettől függetlenül nekem személy szerint nincs bajom Karácsony Gergellyel. Biztos hogy sokkal többet is lehetett volna tenni, de legalább nem egy tolvaj mint Demszky. Ráadásul a kormány tényleg sok forrást vont meg a várostól ami meg vérlázító
15/15 anonim válasza:
Az, hogy a pesti proli megint ezt a debilt valasztotta meg, az szegyen. De mit is varunk azoktol, akik tobb, mint 20 even keresztul megvalasztottak Demszkyt? Ilyenkor szegyenlem melysegesen azt, hogy magyar vagyok es elvileg ezek is azok. Volt kollegam hivta ugy ezeket, hogy a magyarul beszelo allatok. Miert nem inkabb szlovaknak szulettem? Eleve Tarlost nem kellett volna kibodni. Ujra megvalasztottak azt a debil goreny Baranyit is. Mit mondhatnek? Budapestet le kellene napalmozni. A por es hamu helyen esetleg lehetne egy uj szebb Budapestet epiteni minosegibb emberanyaggal. Vitezy David talan arnyalatokkal lenne jobb Karacsonynal. Budapest egy vizfej az orszag testen. A fopolgarmester megvalasztasanak jogat ki kellene terjeszteni az egesz orszagra. Budapest allapota mindenre kihat, ami az orszagban van. Budapest valasztja a fopolgarmestert, de az egesz orszag kapja. Nincs ez igy jol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!