Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony mikor fogja bejelent...

Karácsony mikor fogja bejelenteni a lemondását a 41 szavazattal megszerzett főpolgármesteri mandátumáról, hogy ki lehessen írni egy új választást, amint az megígérte?

Figyelt kérdés
jún. 14. 20:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
27%

Remélem mihamarabb.

Bár tök felesleges ez a színjáték…

jún. 14. 20:37
 2/22 anonim ***** válasza:
17%
Előbb néztem meg a FB oldalán a friss videóját és a kis takonygerincű most már nem követlet új választást.
jún. 14. 20:38
 3/22 A kérdező kommentje:

"Onnan lehet tudni, hogy hazudik, hogy mozog a szája."

Lehet, hogy Vitézynek vannak fideszes kapcsolatai, de amit megígért, megtartotta, és miután újraszámolták a szavazatokat, elfogadta, hogy Karácsony lesz a polgi, mondjuk, azt ő is kíváncsian várja, hogy lemond-e a kis füllentő, aki homokos autistának nevezte őt, és lapáttal való megveréssel fenyegette meg, vagy sem.

jún. 14. 20:41
 4/22 anonim ***** válasza:
97%
Karácsony Gergely az NVI épülete előtt a Telexnek megerősítette, hogy mindenképp megfellebbezi az NVB döntését. Már korábban is jelezte, hogy bármi is lesz az eredmény, kezdeményezni fogja, hogy megismételjék a főpolgármester-választást.
jún. 14. 20:44
 5/22 anonim ***** válasza:
79%

Soha nem ígérte, hogy lemond.

Dehát fideszes vagy, és véredben a hazudozás. Sajnálom. Őszintén.

jún. 14. 20:46
 6/22 anonim ***** válasza:
35%
Én örültem volna Vitézynek. Budapestnek fejlődés kell. Egy helyben álldogál Budapest más nagyvárosok sokkal fejlettebbek.... Karácsony semmit nem csinál.
jún. 14. 20:49
 7/22 anonim ***** válasza:
59%

"más nagyvárosok sokkal fejlettebbek...."

Mondj egyet Fidder.

jún. 14. 20:49
 8/22 anonim ***** válasza:
32%

Micsoda fideszes vergődés.

Mondjuk van is rá okotok, a jelöltetek 0 szavazatot kapott.

jún. 14. 20:51
 9/22 anonim ***** válasza:
79%
7, más nagyvarosok azt csinálják, amit a főnök mond. Nézd meg zeget lassan csődbe viszi az új uszoda... Azt mondják, nesze, ide épül ez, a polgi meg bólogat mindenhol.
jún. 14. 20:52
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem zavar, ha lepontoztok Fideszesek, attól még boldog Karácsonyt kívánok nektek.
jún. 14. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!