A városvezetés minőségétől függetlenül egyetértetek abban, hogy Karácsony egy baromi jó politikus?
Úgy tűnik, most is behúzza a választást az újraszámolás után. A FIDESZ A és B jelölt szöveggel sokakat elbizonytalanított, az utolsó két nap meg egy nagyon erős üzenetet sikerült átadnia. Úgy, hogy Vitézy kb 200 szavazatot kapott a FIDESZtől.
Nem tudom viszont, hogy félelemből, vagy a politikai imidzsét megerősítendő kezdte el harsogni, hogy bármi is lesz ma az eredmény, ő újraválasztást akar.
Nagyon jól tudja, hogy erre nem valószínû, hogy lenne lehetősége alapból. De ő meg fogja próbálni, amit elutasítanak, viszont így megmarad a rajongótábora. Sokan emlékezni fognak arra, hogy ő mennyire egy erkölcsös, demokratikus politikus/városvezető.
Jó politikus. Akkor tudod hogy hazudik hogy mozog a szája.
Számomra világossá vált most, hogy mindig az áldozatszerepet keresi, ezért szeretik sokan mégha a DK áll mögötte.
Engem átvert, rászavaztam és már tegnap megbántam. Semmivel nem különb a FIDESZ-nél. Vitézy Dávidnak kellett volna nyerni, nagyon sajnálom, hogy hagytam magam így megvezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!