Soproniak, ma mire szavaznátok?
Figyelt kérdés
Tudjuk, Sopron a hűség városa, meg minden, de így is a fél város Ausztriába jár át dolgozni, oda iratják be a gyerekeiket suliba, ha tehetik.
Ha pár hét múlva megint kiírnák a népszavazást, amin el kéne dönteni, hogy Magyarországhoz vagy Ausztriához tartozzon a város, mire szavaznátok?
Főleg a soproniak és a környező falvak lakóinak véleménye érdekel, hiszen anno ők szavazhattak, de nyitott a kérdés, bárki válaszolhat, szavazhat.
jún. 13. 17:57
A kérdező szavazást indított:
Maradjon Magyarország fennhatósága alatt
Inkább csatolják Ausztriához
Nem tudom / el se mennék szavazni / nekem aztán tök mindegy
23 szavazat
1/9 anonim válasza:
Tele van magyarokkal. Szerintem azért a többségnek van annyi magyar identitása, hogy egy csettintésre nem akarnának osztrákká válni, még ha jobb is lenne a helyzetük.
2/9 anonim válasza:
Nem úgy volt, hogy az egész világ minket irigyel? Az M1-en azt mondták...😅
3/9 A kérdező kommentje:
Jaja, a németek és a hollandok menekülnek ide a hanyatló nyugatról.
jún. 13. 19:10
4/9 anonim válasza:
Úgy is ausztriába járnak át dolgozni, itthon meg kiskirályként élhetnek abból a fizetésből, fölösleges lenne hozzájuk csatolni.
5/9 anonim válasza:
Én egy külön vármegyét csinálnék a soproni és a kőszegi járásokból Hűség-Hunor vármegye néven.
6/9 Justinianus válasza:
"Sopron a hűség városa, meg minden..." Nem. Sopron a hűség városa és pont. :)
7/9 anonim válasza:
Önálló országként is megállná a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!