Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mekkora esélyt láttok, hogy...

Mekkora esélyt láttok, hogy mégis Vitézy lesz a befutó?

Figyelt kérdés
[link]
2024. jún. 13. 09:00
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos nem sok. Az újraszámlálás általában nem szokott változtatni az eredményen.
2024. jún. 13. 09:01
 2/25 A kérdező kommentje:
1. Ilyen szoros eredmény esetén sem?
2024. jún. 13. 09:02
 3/25 anonim ***** válasza:
54%
Mindenki mást mond. Engem spec zavarna, azok után, amit az elmúlt egy hétben itt leművelt. Plusz egyszerűen nem tudok egy ilyen undok, pökhendi, hatalommániás fidesz bérencre felnézni.
2024. jún. 13. 09:03
 4/25 anonim ***** válasza:
45%
3-as voltam:...akármennyire is hiszik el sokan róla, hogy jó szakember. Nekem nagy kudarc lenne, pláne úgy, hogy hétfőn hivatalosan is Karácsony lett megválasztva.
2024. jún. 13. 09:04
 5/25 anonim ***** válasza:
31%
#4 A semmihez sem értő karácsonyhoz képest mindenképpen jó szakember.
2024. jún. 13. 09:07
 6/25 anonim ***** válasza:
32%
Mert mit művelt le? Harcol az igazságáért Karigeri meg a telefont nem veszi fel neki.
2024. jún. 13. 09:08
 7/25 anonim ***** válasza:
37%

"Harcol az igazságáért"

Nem. Az írni-olvasni, ikszelni képtelen fideszesek szavaztáért harcol "függetlenként".

Karácsony meg jól teszi, hogy egyelőre nem beszélnek. Nagyon jó politikus. Ezért ő mindenki apuja.

2024. jún. 13. 09:15
 8/25 anonim ***** válasza:
31%

Az érvényteleneket számolják újra.

A 25.000 szavazatból biztos lesz 325 legalább érvényes Vitézy szavazat.

2024. jún. 13. 09:15
 9/25 anonim ***** válasza:
77%
7. Te ugye csak trollkodsz?
2024. jún. 13. 09:16
 10/25 anonim ***** válasza:
50%

Legalábbis ezt mondja. Én is mondhatom, hogy te se veszed fel nekem a telefont, na milyen alávaló ember vagy?! :D

Ha olyan nagy mondanivalóm van, és nem tudok valakit elérni telefonon, írok neki e-mailt. Abban normálisan ki is tudom fejteni, hogy i a hasfájásom, és nyoma is marad, nem csak annyi, hogy nem vette fel.

Mennyivel másként hangozna, ha azt mondaná, hogy írtam neki egy levelet ekkor és ekkor ezzel a tartalommal, amire mindezidáig nem kaptam választ, és telefonon se tudtam elérni.

Ja, hogy akkor Karácsony válaszának is lenne nyoma, ha válaszol, és az nem biztos, hogy tetszene Vitézynek?

2024. jún. 13. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!