Karácsony Gergely miért nem veszi fel Vitézynek a telefont?
"Tudja a számát"
Én is tudom az anyósom számát, de ha a közösképviselő, a fodrászom, vagy valamelyik reklámügynökség hív az is előrébb való mint az anyósom.
Mert akit meg akartunk ölni (agyonverni) annak nem szívesen vesszük fel a telefont:
Lapáttal fogják agyonverni Vitézyt – mondta egy titokban készült hangfelvételen Karácsony Gergely
Szerintem ez a választási eredményre vonatkozott, még a régi, eredeti felállás szerint, ahol Karácsony 45%-ot hoz, még Vitézy kb. 25%-ot.
"Ha nem X-elte volna be 20 ezer fideszes az áthúzott Szentkirályit, akkor most menne a nyalika azért"
Attól még az eredmény ugyanez lenne. Azt senki sem állította, és nem is tudhatja, hogy hány érvénytelen lapon ikszeltek Vitézyre is Szentkirályi mellett. Én feltételezem, hogy ha valaki bejelölte Szentkirályit, akkor nem jelölt mellé be mást, hiszen azzal érvénytelen lett volna a szavazata. Ha valaki csak Szentkirályira húzott, mert nem tudta hogy visszalépett, akkor a kitöltetlen szavazólap ugyanúgy érvénytelen lesz.
Az sem kizárt továbbá, hogy az érvénytelen lapok között több olyan van, ami Karácsonynak járna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!