Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A választópolgárok most...

A választópolgárok most megharagudtak Magyar Péterre az ATV-s ügy miatt?

Figyelt kérdés

2024. jún. 11. 20:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
29%

29

Nem esek neki senkinek, de megvédem magam, ha megtámadnak. Az ATV ugyanezt tette. Nem értem, mi ezzel a bajod.

"Lehet hogy Péter hibázott viszont a műsorvezető se úgy viselkedett ahogy kellett volna."

Nem hogy hibázott, hanem szándékosan hazudott, majd amikor szembesítették az igazsággal, megsértődött, bevágta a hisztit és kirohant.

2024. jún. 11. 22:32
 32/67 anonim ***** válasza:
53%
Én azóta utálom Orbán Viktort amióta először megláttam a tévében, nem ma volt. Neked Magyar nem szimpatikus és minden lépésében azt fogod észrevenni amibe bele lehet kötni.
2024. jún. 11. 22:39
 33/67 anonim ***** válasza:
29%

Hogy jön ide Orbán Viktor???

Nem akarok belekötni Magyar Péterbe, ő gáncsolja ki saját magát minden második mondatával.

2024. jún. 11. 22:44
 34/67 anonim ***** válasza:
59%

Nálad kigáncsolta magát, nálam nem, pontosan ezt magyarázom, hogy eleve valami miatt nem bírod, mit nem értesz ?

(úgy jön ide Orbán Viktor, hogy én vele vagyok így)

2024. jún. 11. 22:48
 35/67 anonim ***** válasza:
35%

Nekem senki nem szimpatikus, aki a Fideszből jön, pláne úgy, hogy az egyik legnagyobb NER-lovag volt, akit 14 évig tartottunk az adónkból, miközben mélyen hallgatott a rendszer összes disznóságáról. Mikor már kitették a családi banzáj miatt, hirtelen ellenzéki lett. Tök hihető, de tényleg.

Ettől függetlenül eszem ágában sincs belekötni. Ő maga mondja, hogy mai napig barátkozik a NER-rel, akik "belsős infókkal" szolgálnak neki. Ő maga mondta, hogy van az a Fidesz, amivel összefogna. Ő maga mondta, hogy az orosz-ukrán háború kirobbanásáért nem kizárólag Oroszország a felelős, hanem Ukrajna is. Ő maga mondta, hogy Orbán alkalmas az EU-Tanács elnöki posztjára, mert van víziója Európáról.

2024. jún. 11. 22:55
 36/67 anonim ***** válasza:
63%

Akármit írsz róla nem nagyon érdekel.(sokan vagyunk így)

Hosszú idő óta ő az egyetlen aki esetleg változást hozhat.

Meg kell neki adni az esélyt. Te nem így látod, te dolgod, ne próbálj meggyőzni mert nem fogsz.

2024. jún. 11. 23:01
 37/67 anonim ***** válasza:
79%

*

talán még annyi hogy eddig "párttalan" voltam.

Tisztába se fogok belépni, viszont a szavazatomra számíthat mindig,

míg valami olyasmit nem tesz, ami az én értékrendembe nem fér bele.

2024. jún. 11. 23:04
 38/67 anonim ***** válasza:
79%

pardon

Tiszába

2024. jún. 11. 23:05
 39/67 anonim ***** válasza:
32%

"Akármit írsz róla nem nagyon érdekel."

Tudom. Most az összes NER-lovagnak tapsoló "ellenzéki" így van vele.

"Hosszú idő óta ő az egyetlen aki esetleg változást hozhat."

És ennek érdekében az összes aljasságát elnézitek neki, és a védhetetlen hazugságait is megpróbáljátok kimagyarázni. Semmiben nem különböztök a fideszesektől. Ugyanolyan birkák vagytok, mint ők.

"ne próbálj meggyőzni mert nem fogsz"

Nem próbállak meggyőzni, csak rámutatok az elvakultságodra, amit éppen most vallottál be. De legalább őszinte vagy.

2024. jún. 11. 23:08
 40/67 anonim ***** válasza:
26%

"míg valami olyasmit nem tesz, ami az én értékrendembe nem fér bele"

Ha az eddigiek belefértek...

2024. jún. 11. 23:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!