Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » KariGeri csak a nagyon nemokos...

KariGeri csak a nagyon nemokos fideszesszavazóknak köszönheti hogy megtarthatta Budapestet?

Figyelt kérdés
Fővárosi szavazatszámlálóktól hallottam, hogy Vitézy hátrányát simán sokszorosan behozó mennyiségben volt az áthúzott Szentkirályira leadott vokso, meg Vitézy-re leadott lapok ahol minden más neve kisatírozott a szavazó így a szavazólap érvénytelen.
2024. jún. 11. 17:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%

miért van okos fidesz szavazó is?

nemhiszem...

2024. jún. 11. 17:13
 2/16 anonim ***** válasza:
63%

Azt állítod a fidesz által leépített közoktatás ami hatalmon tartja a nert most visszaüt?

Kínos lenne ;)

2024. jún. 11. 17:20
 3/16 anonim ***** válasza:
89%

Igen.

Nekem is van ismerősöm a számlálók között, több ezer szavazat ment Szandira

2024. jún. 11. 17:25
 4/16 anonim ***** válasza:
56%
sötét fideszesek 🥹🥲😅😅😅
2024. jún. 11. 17:27
 5/16 anonim ***** válasza:
20%

"meg Vitézy-re leadott lapok ahol minden más neve kisatírozott a szavazó így a szavazólap érvénytelen."

Mondjuk ha tényleg sok ilyen van, akkor az újraszámlálás még eredményes is lehet, mert ha egyértelmű a választói szándék, azt érvényesnek lehet tekinteni.

2024. jún. 11. 17:33
 6/16 anonim ***** válasza:
68%

#5 - Ez nem így megy.

Ha én ráírom, hogy "Vitézyre szavazok" az érvénytelen, hiba egyértelmú a szándékom.

Ott van minden lapon, hogy két egymást metsző vonallal lehet szavazni.

És egyiken sincs rajta, hogy "kérjük az önnek tetsző módon, de egyértelműen fejezzi ki választói szándékát."

2024. jún. 11. 17:35
 7/16 anonim ***** válasza:
55%
Tiszás vagyok, Alexandrára csapattam, mert tudtam visszalépett, és érvénytelen lesz a szavazat. Hadd főjjön a levében a fidesz 😋
2024. jún. 11. 17:37
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
6: ez majd elválik, amúgy a kérdésben nem szerepelt, hogy nem volt két vonal.
2024. jún. 11. 17:40
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjuk ott h mar az sem teljesen fair, hogy ket nappal a valasztas elott visszalepett. Tudtuk h ez lesz btw. Ha Szentkirályi nem lép vissza, akkor Karácsony szerintem 45%-kal nyer.
2024. jún. 11. 18:04
 10/16 anonim ***** válasza:
71%

5/9

Az egyértelmű választói szándék az egymást átlósan metsző vonal az üres rublikába a jelölt nevével. Ilyen erővel azt mondod a munkáspártra leadott szavazat egyértelműen karácsonyhoz sorolható hiszen ő a "baloldali".

Amit te előadsz az a xar mosdatása. Hiába több milliárd kampánypénz a két fideszes jelöltre még ha kicsit is de elbukták a választást.

2024. jún. 11. 18:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!