Igaz, hogy a fiatalok fele el akarja hagyni az országot?
Figyelt kérdés
Az ellenzéknél népszerű ezzel jönni. Most értelemszerűen a fiatalok válaszára vagyok főleg kíváncsi.2024. jún. 11. 13:36
11/26 anonim válasza:
ma 13:43
ma 13:51
Ha külföldön éltek és olyan rossznak látjátok a magyar helyzetet, akkor mégis miért nem az adott ország politikájával foglalkoztok ahol laktok, miért itthon osztjátok az észt?
12/26 anonim válasza:
10, csak közben a valóság az az, hogy folyamatosan rekordokat döntöget a külföldön regisztrált magyarok száma, még otthon egyértelműen csökken a lakosság.
13/26 A kérdező kommentje:
Nekem is kiment több fiatal ismerősöm is, és nem is akarnak visszajönni. A többiek közül is építgetik ennek a megvalósítását.
A rokoni, baráti kötődések viszont egy nehéz kérdés.
2024. jún. 11. 13:58
14/26 anonim válasza:
11, mások nevében nem beszélhetek, de én azért "osztom az észt" mert a saját hazám kormánya is folyamatosan papolja, hogy szerinte külföldön, Európában, mit akarnak az emberek, rohadtul nem azt akarom, amit a magyar kormány mond otthon.
Ha ők a vétójukkal belepofázhatnak az én életembe, akkor én is.
15/26 anonim válasza:
Az megint más kérdés,hogy hánynak valósul meg,és azok közül,akiknek megvalósul hánynak jön be ténylegesen a külföldi élet.
16/26 anonim válasza:
#11 neked ehhez mi közöd van?
majd én eldöntöm hogy mit csinálok engedelmeddel
17/26 anonim válasza:
35-36 éves pár vagyunk, már elhagytuk.
18/26 A kérdező kommentje:
Melyik országba mentetek?
2024. jún. 11. 14:09
20/26 A kérdező kommentje:
Na, az szép hely lehet.
2024. jún. 11. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!