Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza pártot miért az...

A Tisza pártot miért az alelnöke képviseli mindenhol, miért nem az elnöke?

Figyelt kérdés
Magyar Péter csak alelnöke a Tisza pártnak, nem az elnöke, mégis ő képvseli mindenütt. Az elnök mit csinál, miért nem ő áll ki? Azt tudjuk, hogy Magyar Péter egy rendkívül nárcisztikus személy, de miért nem ő akkor az elnök? És kik állnak pénzzel mögötte, akik majd egyszer benyújtják neki a számlát?

jún. 11. 08:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
43%
Bocs de ezt a 40 napos országjárást - a debreceni és pesti nagy eseményen kívül - én kifizettem volna. 3-5 milliónál nem lehetett több.
jún. 11. 08:56
 12/22 HakapiszikMatyi ***** válasza:
17%

"ma 08:48"

Persze megint felkúsztak az indulatok, mert változás van. ( Szerencsére, ezt hozzáteszem.)

A Mi Hazánk Mozgalom SOHA nem volt, és nem is lesz a Fidesz "szatelitpártja"! Nem tudom, honnan veszitek ezt... Mint "Bennfentes", és most már 34 éve Fidesz ( KISZ) ellenes mondom. Meg vagytok "vezetve" az orrotoknál fogva. De, mint a mostani választás is mutatja: Egyre többen ébrednek fel. ( És itt nem a Fideszes Magyar Péter hívőkre gondolok...)

jún. 11. 09:17
 13/22 anonim ***** válasza:
45%

"Mint "Bennfentes""

Te alkotod meg a párt stratégiáját? Te vagy a vezető képviselőjük egyike? Te fogalmazod meg a törvényjavaslataikat, amiket aztán a fidesz valahogy mindig támogatni tud az ellenzék hátrányára?

De tudod mit, lényegtelen. A Mihazánk egy szélsőjobboldali párt és mint olyan, nincs terjedelmes kereslet rá és belátható időn belül a jövőben sem lesz. Ha nagyobb réteget akartok elérni, akkor kicsit polgárosodni kell és keményebben beleállni a fideszbe, viszont nem úgy látszik, hogy bármelyik is kilátásban lenne. És nem, az nem keményen beleállás, hogy a mikrofonban néha beszólogattok a parlamentben. Az alap.

jún. 11. 09:28
 14/22 anonim ***** válasza:
42%

Tényleg, ki a franc a Tisza Párt elnöke???

Kik a tagjai, asszem tizenvalahány tagú párt?

Honnan tudott a haknizásra kb 300-400 milliót költeni Magyar Péter?

Mi a programja, kik jutottak ki az EP be?

Ja , hogy ezek a Tisza szavazókat nem érdeklik.

Nem csoda, hát MZP vel kapcsolatban sem tudták, hogy milliárdokat kapnak külföldről,hogy a választásokat befolyásoljni tudják...

jún. 11. 10:02
 15/22 HakapiszikMatyi ***** válasza:
39%

"ma 09:28"

Párttag, és tisztségviselő vagyok, de nyilván nem én alkotom a stratégiát. Most röhögni fogsz: Nálunk "demokrácia" van! Mindenki véleménye számít!

És nézz körül most Európában.Hogy is áll a "szélsőjobb"?

A "Schadl György" ügy is a Mi Hazánk miatt került a nyilvánosság elé, mert simán eltussolták volna.

Én nagyon szerettem, és tiszteltem Csurka István-t, mert egy kiváló, igaz magyar ember volt. Nem mellesleg zseniális író is... :) Aki emlékszik még a MIÉP-re, az tudja miért.

Most a Mi Hazánk Mozgalom, ami ugyanazt képviseli, és már nem állunk meg!

Lehet "nácizni", lenézni, de ez már régen nem az a "szélsőjobb", mint az 1940-es években. Az MHM kb. az egyetlen párt, amelyik segítő szolgálatokat szervez ebben az országban kampány-időszaktól függetlenül. A többi, az letojja, mi van az emberekkel, ha nem kell a szavazatuk... Szépen, lassan majd rá jön ez a "birka-nép" is, hogy ki akar segíteni, és nem csak a saját zsebét tömni.

Ennyi.

jún. 11. 10:16
 16/22 anonim ***** válasza:
53%

"Honnan tudott a haknizásra kb 300-400 milliót költeni Magyar Péter?"

Vezesd már le, hogy mi kerül ebbe f*szom 300-400 millióba? Tessék, itt 250 ezerért bérelhetsz magadnak egy teljes kültéri színpadot, hangosítással és fényvezérléssel együtt: [link]

Ez is max. 10 millió Ft, de a Tisza rendezvényeink viszont ennyi se szokott lenni, csak 4 nagy, állványos hangfal és egy mikrofon, szóval még ez is nagyságrendekkel olcsóbb lehetett.

A közterület ingyenes, a stáb ingyenes, mert önkéntesekből áll, a reklámozás ingyenes, mert csak meghirdették a közösségi médiákban, fizetett hirdetéseket nem használtak.

A legnagyobb költségük valószínűleg a fuvarozás volt ebben a kampányban.

jún. 11. 10:22
 17/22 anonim ***** válasza:
27%
*Ez is max. 10 millió Ft 40 db RENDEZVÉNYRE ÖSSZESEN*
jún. 11. 10:23
 18/22 anonim ***** válasza:
33%
Csak technikai dolog miatt lett alelnöke és nem elnöke a pártnak, hogy a választási bizottság ne gáncsolhassa el a párt indulását azért, mert a bejegyzésnél találnak valami mondvacsinált ürügyet. Gondolom lesz egy tisztújítás, és elkezdenek építkezni.
jún. 11. 10:25
 19/22 anonim ***** válasza:
56%

16-17# hogy maga Magyar Péter is idézzük egyetlen (!!!) komoly eseményről;

Részben az én pénzemből, részben önkéntesek felajánlásából és pro bono felajánlásokból. És az mennyit tesz? 20-30- millió forint között van a teljes rendezvény költsége" – ezt állította Magyar Péter az MTVA riporterének, amikor arról kérdezték, hogy mennyibe került a Március 15-i rendezvénye. Az Origo információi szerint azonban egy ilyen esemény megszervezése és annak biztosítása százmilliónál is nagyobb tétel. HirTv

Csak hogy kicsit legyetek már tisztában a valósággal!

Hány nagy rendezvény volt? És mennyi kisebb.... százmilliók mentek erre...

jún. 11. 10:28
 20/22 anonim ***** válasza:
53%

"Csak hogy kicsit legyetek már tisztában a valósággal!"

Tekintve, hogy van rendezvényszervezői ÉS tüntetésszervezői tapasztalatom, a te lakájmédiát hamis, levezetés nélküli, hasreütött számai nem fognak megingatni. Egyébként ha kicsit értően olvasnál, tudhatnád, hogy nem a legnagyobb megatüntetéseire reagáltam, hanem a vidéki turnéjára, ahol legtöbb esetben csak kiállt a helyi köztér közepére egy mikrofonnal és mondta a magáét.

jún. 11. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!