A Tisza pártot miért az alelnöke képviseli mindenhol, miért nem az elnöke?
"ma 08:48"
Persze megint felkúsztak az indulatok, mert változás van. ( Szerencsére, ezt hozzáteszem.)
A Mi Hazánk Mozgalom SOHA nem volt, és nem is lesz a Fidesz "szatelitpártja"! Nem tudom, honnan veszitek ezt... Mint "Bennfentes", és most már 34 éve Fidesz ( KISZ) ellenes mondom. Meg vagytok "vezetve" az orrotoknál fogva. De, mint a mostani választás is mutatja: Egyre többen ébrednek fel. ( És itt nem a Fideszes Magyar Péter hívőkre gondolok...)
"Mint "Bennfentes""
Te alkotod meg a párt stratégiáját? Te vagy a vezető képviselőjük egyike? Te fogalmazod meg a törvényjavaslataikat, amiket aztán a fidesz valahogy mindig támogatni tud az ellenzék hátrányára?
De tudod mit, lényegtelen. A Mihazánk egy szélsőjobboldali párt és mint olyan, nincs terjedelmes kereslet rá és belátható időn belül a jövőben sem lesz. Ha nagyobb réteget akartok elérni, akkor kicsit polgárosodni kell és keményebben beleállni a fideszbe, viszont nem úgy látszik, hogy bármelyik is kilátásban lenne. És nem, az nem keményen beleállás, hogy a mikrofonban néha beszólogattok a parlamentben. Az alap.
Tényleg, ki a franc a Tisza Párt elnöke???
Kik a tagjai, asszem tizenvalahány tagú párt?
Honnan tudott a haknizásra kb 300-400 milliót költeni Magyar Péter?
Mi a programja, kik jutottak ki az EP be?
Ja , hogy ezek a Tisza szavazókat nem érdeklik.
Nem csoda, hát MZP vel kapcsolatban sem tudták, hogy milliárdokat kapnak külföldről,hogy a választásokat befolyásoljni tudják...
"ma 09:28"
Párttag, és tisztségviselő vagyok, de nyilván nem én alkotom a stratégiát. Most röhögni fogsz: Nálunk "demokrácia" van! Mindenki véleménye számít!
És nézz körül most Európában.Hogy is áll a "szélsőjobb"?
A "Schadl György" ügy is a Mi Hazánk miatt került a nyilvánosság elé, mert simán eltussolták volna.
Én nagyon szerettem, és tiszteltem Csurka István-t, mert egy kiváló, igaz magyar ember volt. Nem mellesleg zseniális író is... :) Aki emlékszik még a MIÉP-re, az tudja miért.
Most a Mi Hazánk Mozgalom, ami ugyanazt képviseli, és már nem állunk meg!
Lehet "nácizni", lenézni, de ez már régen nem az a "szélsőjobb", mint az 1940-es években. Az MHM kb. az egyetlen párt, amelyik segítő szolgálatokat szervez ebben az országban kampány-időszaktól függetlenül. A többi, az letojja, mi van az emberekkel, ha nem kell a szavazatuk... Szépen, lassan majd rá jön ez a "birka-nép" is, hogy ki akar segíteni, és nem csak a saját zsebét tömni.
Ennyi.
"Honnan tudott a haknizásra kb 300-400 milliót költeni Magyar Péter?"
Vezesd már le, hogy mi kerül ebbe f*szom 300-400 millióba? Tessék, itt 250 ezerért bérelhetsz magadnak egy teljes kültéri színpadot, hangosítással és fényvezérléssel együtt: [link]
Ez is max. 10 millió Ft, de a Tisza rendezvényeink viszont ennyi se szokott lenni, csak 4 nagy, állványos hangfal és egy mikrofon, szóval még ez is nagyságrendekkel olcsóbb lehetett.
A közterület ingyenes, a stáb ingyenes, mert önkéntesekből áll, a reklámozás ingyenes, mert csak meghirdették a közösségi médiákban, fizetett hirdetéseket nem használtak.
A legnagyobb költségük valószínűleg a fuvarozás volt ebben a kampányban.
16-17# hogy maga Magyar Péter is idézzük egyetlen (!!!) komoly eseményről;
Részben az én pénzemből, részben önkéntesek felajánlásából és pro bono felajánlásokból. És az mennyit tesz? 20-30- millió forint között van a teljes rendezvény költsége" – ezt állította Magyar Péter az MTVA riporterének, amikor arról kérdezték, hogy mennyibe került a Március 15-i rendezvénye. Az Origo információi szerint azonban egy ilyen esemény megszervezése és annak biztosítása százmilliónál is nagyobb tétel. HirTv
Csak hogy kicsit legyetek már tisztában a valósággal!
Hány nagy rendezvény volt? És mennyi kisebb.... százmilliók mentek erre...
"Csak hogy kicsit legyetek már tisztában a valósággal!"
Tekintve, hogy van rendezvényszervezői ÉS tüntetésszervezői tapasztalatom, a te lakájmédiát hamis, levezetés nélküli, hasreütött számai nem fognak megingatni. Egyébként ha kicsit értően olvasnál, tudhatnád, hogy nem a legnagyobb megatüntetéseire reagáltam, hanem a vidéki turnéjára, ahol legtöbb esetben csak kiállt a helyi köztér közepére egy mikrofonnal és mondta a magáét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!