ATV mikor fog bocsánatot kérni, hogy lekutyakomédiázta a legerősebb ellenzéki párt vezetőjének nyilatkozatait?
Figyelt kérdés
2024. jún. 11. 06:24
11/14 anonim válasza:
A "kutyakomédia" azt jelentette, hogy ahelyett, hogy érdemben reagált volna a korábbi hazugságával való szembesítésre, elkezdte ekézni a tévé tulajdonosát. Ez nem járja.
12/14 anonim válasza:
11# így van.
Közölték vele a tényeket, ami ugyebár annak volt a következménye, hogy hazudott.
Erre azt gondolom a televíziónak joga van, ráadásul Magyar egyből betámadta a kérdést, személyeskedni kezdett, aztán amikor látta, hogy a saját hazugságának cáfolata ott van előtte papíron, jött a hisztis óvodás szindróma, kirohant.
Jellemtelen ember!
13/14 anonim válasza:
Ennél még Kósa is jobb volt, amikor vagy ötször kérdezték tőle ugyanazt, de mindig valami más hülyeséget válaszolt. MP valami katasztrófa volt.
14/14 anonim válasza:
Kérdező,
Ha én megvádollak valamivel, és te bebizonyítod, hogy hazudtam, erre én elrohanok hisztizve, akkor normálisnak fogsz tartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!