Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tudnak mindent, de...

Miért tudnak mindent, de mindent megmagyarázni a fideszesek?

Figyelt kérdés

Az tény, hogy sz@rban van az egészségügy, oktatás, stb. Nem beszélve arról, hogy százmilliárdokat lopnak el az emberektől.

Fizetjük a k#rva sok adót, de még vérvételre is hónapokat kell várni.

Van egy ismerősöm, aki mindenre tud választ adni, mintha neki olyan jól menne (pedig nem, egy mezei pedagógus) és még azt is megmagyarázná, ha azt mondaná O1G hogy bele kell ugrani a kútba, akkor ő bele is ugrana és elmondana téged minden hülyének, ha nem ugranál bele.

Ez az agymosás tényleg létezik? Ilyen van? Ezt orvosilag kimutatják? Vagy ezek az emberek nem járnak boltba? Nem látják, hogy egy hétvégi bevásárlás nem áll meg 30.000 alatt? Nem veszik észre, hogy kilopják alóluk még gatyájukat is?

jún. 10. 22:39
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ja és a háborút meg Brüsszelt hagyjuk, az nem itt van.
jún. 10. 22:40
 2/16 anonim ***** válasza:
23%
Mert okosak.
jún. 10. 22:41
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Én sosem értem, hogy egyáltalán hogy lehet rajongani egy pártért. Van amelyikkel szimpatizálok, de ha olyat tesznek, vagy mondanak, ami nekem nem tetszik, elállok tőlük. Pont az a lényege ezeknek a közszolgáknak, hogy engem szolgáljanak és képviseljenek, nem az, hogy megmondják mikor, mit csináljak, vagy gondoljak.
jún. 10. 22:46
 4/16 anonim ***** válasza:
70%
látod, hogy létezik, ilyen ismerősöm nekem is van több, pedig 1 évben egyszer látjuk egymást mert nem otthon élek már ezek miatt az agymosottak miatt
jún. 10. 22:48
 5/16 anonim ***** válasza:
12%

Nem, majd bólogatni fognak neked, mint a kiskutyák azért, amiket bemagoltál a telexből....

Gondolkodj, moszat.

jún. 10. 22:49
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Arra keress rá: duplagondol.
jún. 10. 22:49
 7/16 anonim ***** válasza:
15%
Figyelj jobban, miket mondanak. Ha nem érted, kérdezz vissza. Vannak nehéz felfogású emberek, talán te is közéjük tartozol.
jún. 10. 22:50
 8/16 anonim ***** válasza:
72%
Már bocsi #5, de a Telex ugyanúgy tényeket hoz le a kormányról, mint az ellenzékről. Tudom, kellemetlen dolgokat hoz le, de attól még igaz, amit ír.
jún. 10. 22:51
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem mondanám nehéz felfogásúnak magamat. Azt viszont valóban nem értem miért támogatja azt, aki ellopja a pénzünket?
jún. 10. 22:53
 10/16 A kérdező kommentje:

#3 Ezzel egyet értek.

Én a Tiszára szavaztam, de nem rajongásból, hanem mert meggyőztek.

A fideszesek meg azért, mert rajonganak értük. Olyanok, mint valami szekta. Egyszer beszippant valakit és onnantól vége...

jún. 10. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!