Baloldali érzelműként, a többkulcsos adó, a szociális ellátások és a jóléti állam híveként jól tettem, hogy a Tiszára szavaztam tegnap és nem a DK-ra?
Szerintem nem, de ez csak az én véleményem.
Úgy vélem, hogy a TISZA a nagy ember kinyújtott csápja.
Bár most mindegy, mert európai választásról volt "csak" szó. Így csak azt segítetted elő, hogy a nagy ember elhelyezze a képviselőit az Európai Néppártban, ott ahonnan már kiutálták.
Én is ezt tettem, nem örülök neki, de nem volt jobb alternatíva.
Azt sejteni lehetett, hogy sem a kutyák, sem a momentum nem ugorja meg az 5%-ot, azt meg nem akartam, hogy a semmibe vesszen a szavazatom.
A Fityesz meg a Mi Hazánk értelemszerűen egyből kilőve, a DK volt az egyetlen baloldali párt akire szavazhattam volna, de őszintén minden vágyam, hogy végre kihaljanak, miattuk nincs normális baloldal Magyarországon... Szóval maradt a Tisza.
Nem örülök neki, hogy nincs esélyes libsi párt, de hát ez van, ezt kell szeretni. Amúgy is szerintem most az elsődleges cél elvenni a teljhatalmat a Fidesztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!