Zala megye felszabadul lassan?
Figyelt kérdés
-Nagykanizsa
-Keszthely
-Héviz
Mindegyik fideszes városok voltak,tegnap óta mindegyik felszabadult.
Keszthelyi vagyok
Itt lényegében 94óta szinte mindig a fidesz győzött a választásokon.
A tegnapi napot míg élek nem fogom elfelejteni.
Reggelig ünnepeltünk.
Végre felszabadult a városom, végre megbukott a fidesz.
2024. jún. 10. 16:13
2/13 anonim válasza:
3/13 anonim válasza:
2, magyarán tök jó, hogy zsarolnak ugye? Hogy ha nem szavazol rájuk, akkor bosszút állnak, véged van.
Ez jó ugye?
4/13 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem mérhető a Budapesti vagy a Győri ellenzéki diadalhoz,de ezek a kis győzelmek is kellenek,hogy leváltsuk végre a fideszt az egész országban.
2024. jún. 10. 16:19
5/13 anonim válasza:
4)Győrben 2/3 van a Fidesznek a közgyűlésben.Ez a nagy ellenzék didiadal?
6/13 anonim válasza:
5, jó, de valszeg elmebetegek laknak ott, a nemzeti keresztény Borkai aki megcsalta a feleségét tiniribikkel egy többszázmilliós jachton kapott több tízezer szavazatot :D Az embereknek ez tetszik.
7/13 anonim válasza:
jav: "egy többszázmilliós jachton, ő is kapott több tízezer szavazatot"
8/13 anonim válasza:
6: MP pedig lehallgatta és megzsarolta a feleségét, ez talán még durvább, mégis van, aki őrá szavazott...
10/13 anonim válasza:
Szívből gratulálok! Jó látni hogy van ahol az embereknek elege van már a maffiából. Győrnek is örültem, nektek is örülök, bár több helyen lehetne ezt elmondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!