Mi lesz a sok megafonos, fidelitasos, szép jövő előtt álló fiatallal?
Figyelt kérdés
Nagyon úgy néz ki, hogy a mai nap a fidesz bukásához vezető út első napja. Elkezdődött az erózió, Viktorban meg a nagy öregekben már nincs annyi kraft, hogy megállítsa a megállíthatatlant. Én nem vagyok tiszás, de el kell ismerni, hogy a közvéleménykutatók is alul mérték a messiást. Sok a felgyülemlett feszültség a magyar társadalomban másfél évtized után, amit a tisza be tud csatornázni. Ha véget ér Viktor teljhatalma, ne adj isten bukik, mi lesz a sok szép reményű fideszes fiatallal? Sokan vannak, ezt láthattuk a 22-es választások estéjén is. Mi lesz a megafonosokkal, akik az arcukat, nevüket adták ehhez az egészhez?2024. jún. 10. 12:42
1/10 anonim válasza:
Nem kell aggódnod értük, amikor bukik a fidesz ők lesznek az ember arcú fideszesek akik "belülről bomlasztották a rendszert" ugyan azt el játszák mint orbán amikor megszűnt a kisz és feloszlott az mszmp mielőtt be tudott volna lépni.
2/10 anonim válasza:
Én őszintén kívánom, hogy össze lesznek gyűjtve, mindazzal amit műveltek, hogy soha többet ne kerülhessenek hasonló pozícióba.
3/10 anonim válasza:
A rendszerváltáskor a komcsi elit nagyon simán túlélt és felbukkant a rendszerváltás utáni elitben, mivel elveik nem voltak, az alternatív elitben meg nem volt elég ember. Ne legyen igazam, de most is ugyanígy lesz!
4/10 anonim válasza:
Nincsenek illúzióim, a fidesz ek akkor lesz kampec, ha győz a koleszterin. Megölik majd egymást a hatalomért.
5/10 anonim válasza:
Most kezdődik a haddelhad. A napi munkában kell majd megmutatniuk zsenialitásukat.
6/10 anonim válasza:
Ember , hol élsz, teli a parlament meg a politika ex komcsival a "rendszerváltás" óta is :D
7/10 anonim válasza:
Mehetnek dolgozni a lőszergyárba. Lőszergyárat épít Viktor, csak mese, hogy békét akar. Valójában éppen háborút akar.
8/10 anonim válasza:
A NATO megfelelés alapja, hogy a gdp 2%-át a hadseregre kell fordítani. Ezek a beruházások ezt a célt szolgálják. Amellett pedig a ner pénzét akarják vele növelni, ha sikeresen működnének. Ha meg nem, akkor az állam ad nekik pénzt, hogy ne legyenek veszteségesek. Az adófizetői pénzből mentik ki őket.
9/10 anonim válasza:
Azért ne éljétek nagyon bele magatokat.
Én már 10 éve mondom, hogy a csúcsról csak lefelé vezet az út, de ezek a nyomorult dzsentroid bolsevikok még mindíg hatalomban vannak és most is volt 2 millió birka, aki simán beszopta azt amit Orbán hazudott, hogy győzhessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!