Magyar Pétert hogy fogja majd a Fidesz propagandagépezet összegyurcsányozni?
Nekem már az is nagy meglepetés volt, hogy DK-MSZP összefogástól eltűnt 500 ezer szavazó. Azt hittem Ferinek a karizmája tartja ott az embereket és akkor is leszavaznának rájuk ha piros hó esik.
Nem tudom mennyire kell vakarják a fejüket, mert eddig lehetett ígérgetni, most kéne valamit csinálni is. A Tisza nem engedheti meg magának, hogy bojkottálja Budapestet, mert az ex Momemntumos, LMP-s szavazóik ezt nem néznék jó szemmel. Ha meg nem teszi, akkor Karácsony mögé többséget kell adjon, mert a Fidesz tuti nem fog a DK mellé beállni, hogy irányíthassák Budapestet, mert országosan nekik az nagy veszteséget jelentene + van épp elég polgármesterük.
ma 11:43
Mi ebben a figyelemreméltó? Inkább a vidéki szereplése az ami figyelemreméltó, a Momentum és DK-MSZP szavazóinak elpártolásával pont az a papírforma, hogy Budapesten lesznek erősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!