Nem kaptam a választáson meg a szavazólapot, amin a béke vagy a háború közül lehetett volna valasztanom. Más is járt így?
Az újságokban, TV-ben, plakátokon azt olvastam, hogy a vasárnapi választásokon a háborúról és a békéről lehet majd szavazni. Még Orbán is ezt mondta, erről szavazunk.
De semmilyen ilyen szavazólapot nem kaptam.
Mit lehet ilyenkor tenn?
#3:
Pedig azt hittem, hogy ha egy világméretű/régióß háborús konfliktus alakul ki, akkor majd a szembenálló feleknek Orbán megmutatja a zemberek akaratát, és megmondja hogy mi nem akarunk háborút. És akkor minket kihagynak a háborúból, vagy a kedvünkért akár béket is kötnak majd. Hiszen nem hagyhajtják figyelmen kívűl 9 millió ember akaratát..
"Az EU területe több mint négymillió km², lakossága 448,4 millió fő."
Marginális a részesedésünk európában és ez a súlyunkat is meghatározza.
Europai parlamenti és önkormányzati választások voltak, nem a háborús részvételről kellett szavazni. Te vagy trollkodsz vagy ennyire hü...-vagy.
Ő csak komolyan vette, amit a nagy ember mondott, és mostantól már halkabban fog mondani.
#8:
Nálunk vészhelyzeti kormányzás van a migránsok óta. Mindig van miért vészhelyzetben élni. COVID, most háború :D :D
Szerintem már örül a Fidesz, ha van lehetőség valamitől rettegésben tartania a szavazótáborát. Csak jó sokat kell mondani, hogy még a csapból is ez folyjon :D :D
Ha meg ezek éppen nincsenek, akkor ott az alap "vészhelyzet": Soros, Gyurcsány, Brüsszel
Kár, hogy nincs olyan mint régen, hogy a közterületen hangszórókból jön a kormánypropaganda, ha akarod, ha nem. Az de jó lenne még :D :D
Ennek kiépítését pár törvénnyel be is lehetne vezetni úgy, hogy ez a polgárok "védelmét" szolgáló vészhelyzeti tájékoztató rendszer. És naponta 3-4 alkalommal elharsognák, mi az ami veszélyeztet minket. De persze nyugodjunk meg, mert a kormány megvéd minket mindentől.
#9 a gendert kihagytad!!! A nemváltós ovisokat is.
Egyébként szomorú, a kormány tényleg évek óta uszít valakik ellen, és félelmet kelt a magyarokban. Borzasztó.
Hát igen, meg ugye a gyerekvédelem is ezt jelentené... hogy nem okoz szorongást a kisgyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!