Éreztétek ti is olyan hajnali 2 körül, hogy zárul az olló, és Karácsony át fogja venni a vezetést?
Figyelt kérdés
Ma reggel 8-tól.dolgoztam, de nem bírtam lefeküdni, annyira izgalmas volt. Percenként frissítettem az eredményeket, és számoltam, még hány ezer szavazatot kell megszámolni. Egy ponton viszont a tendenciákból érezhető volt, hogy Karácsony mar nem esik vissza, hanem átveszi a vezetést.jún. 10. 10:39
1/2 anonim válasza:
Igen. Főváros tragédiája volt az a momentum számomra.
2/2 anonim válasza:
Igen, lehetett látni, hogy ahogy nőtt a feldolgozottság, úgy jött fel K.G. is, aztán fordított és sikerült is megtartania hála égnek. Vitêzy meg szánalmas, hogy nem tud méltósággal veszíteni és újraszámolgatást követel. Narancs bohóc még arra sem képes, hogy gratuláljon, nem is vártam mást egy ilyentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!