Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2026-ban Magyar Péter és a...

2026-ban Magyar Péter és a tisza párt fogja elhozni a rendszerváltást?

Figyelt kérdés
2024. jún. 10. 08:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
Igen
2024. jún. 10. 08:25
 2/13 anonim ***** válasza:
14%
Nem.
2024. jún. 10. 08:25
 3/13 anonim ***** válasza:
39%
Én már azzal is kiegyeznék ha elérnék, hogy békesség legyen az emberek közt az országban.
2024. jún. 10. 08:27
 4/13 anonim ***** válasza:
48%

Tisza-szimpatizáns vagyok, de kétlem.

Ha most országgyűlési választások lettek volna, akkor a fidesznek most is meglenne vagy szinte meglenne a 2/3.

Sajnos a magyar társadalom nagy részének úgy tűnik megfelelő ez a kormányzás.

2024. jún. 10. 08:27
 5/13 anonim ***** válasza:
18%
2 év alatt előkerül róluk annyi lopás, csalás, hazugság, asszonyverés, stb., hogy mennek ők is a süllyesztőbe.
2024. jún. 10. 08:31
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2024. jún. 10. 08:36
 7/13 anonim ***** válasza:
56%
Hát báttya, a próféta szóljon belőled, de nekem azért vannak aggályaim. Laknak rokonaim párszáz fős falvakban, csak mondom hogy az egész falu atomfideszes. De úgy kőkeményen mindenki. Az az igazi tipik magyar falu, ahol csak az M1 létezik, és választás előtt megkapja mindenki a zsák krumplit, meg a zacskó tésztát, ha kéri, ha nem, utána vonul a Fideszre szavani. És rengeteg ilyen falu van az országban. Őket nem lesz egyszerű lebeszélni a Fideszről, ha le lehet egyáltalán.
2024. jún. 10. 08:36
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Faluban lakom, 411 választásra jogosult van. Senki sem kapott krumplit, se tésztát, van több TV, internet szolgáltató, senki sem vonul a Fidesz parancsára szavazni, senki sem áll a választóhelyiség ajtajánál és sulykolja beléd kire szavazz, ugyanolyan normák szerint van fülke mint bárhol máshol és tisztességesen leadhatod a szavazatod. Senki sem kérdezi másnap, hogy ugye a Fideszre szavaztál. Laktam korábban az ország 3-4. legnagyobb városában, kisvárosban is, de a legnormálisabb emberek és a legnyugodtabb élet ebben a kis faluban van, akárkire is szavazzanak.
2024. jún. 10. 08:42
 9/13 Hajra_Tisza ***** válasza:
100%

A kulcs pont abban van, hogy nem most volt, hanem addig még bőven van idő, hogy tovább gyűjtse a szavazókat a Tisza. Amúgy a választás előtt még 25 százalék körülre volt előrejelezve a Tisza támogatottsága, ehhez képest még fölé is teljesített ezzel a 30 százalékkal. Nem értem mi ez az elkeseredettség.. Fidesz 50 százalék alatt bőven. Ez nem elég jó? Vagy mit vártatok, hogy 2 hónap alatt rögtön fideszt dönt?! Simán benne van még az is, hogy 26-ra még csak a 2/3-ot akadályozza meg, de már most is tudják az emberek, akkor meg főleg fogják tudni hogy egyedüli kormányváltó erő, s ha engem kérdeztek szerintem csak 2030-ban fog eljönni a fidesz teljes bukása.

2024. jún. 10. 08:59
 10/13 anonim ***** válasza:
43%

Azért vagyok elkeseredett, mert még továbbra is stabilan van 2 millió ember, akik minden botrány, hazugság, lopás, cinizmus, primitivizmus ellenére a fideszre szavaznak. Akár meggyőződésből, akár krumpliért, a végeredmény mindegy.

Milyen válságnak kéne jönnie ahhoz, hogy az emberek kinyissák végre a szemüket?

Én azt hittem az elmúlt hónapok politikai, társadalmi, morális válsága elég mélypont ahhoz, hogy nagyobb legyen a kiábrándultság. Ez a 2 millió szavazó sok. És az országgyűlési választásokon feléjük lejt a lejtő. Ha ugyanennyit tudnak 2 év múlva is mozgósítani, simán meglesz akár a 2/3 is. Egyszerűen ilyen aránytalan a választási rendszer, hogy ennyi ember nekik bőven elég.

Örülök persze a Tisza szereplésének, nyilván nem vártam, hogy megelőzik a fideszt. Csak látom a mi körzetünket is (60% felett nyert a fidesz a polgármester választáson és az egyéni körzeteinkben is), sokat járunk családilag vidékre is és kétlem, hogy ezek az emberek meggyőzhetők bármivel.

2024. jún. 10. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!