Most akkor vége a háborúnak?
Figyelt kérdés
jún. 10. 05:52
1/11 anonim válasza:
Jogos a kérdés, de Viktorta ugyanúgy f×k Puttyintótól, így hírtelen minden ígérgetését elfelejti...
Nincs abban az emberben sem vér, sem csoda...
2/11 anonim válasza:
Azzal nyer ez a tolvaj 26-ban, hogy tessék megint rá szavazni, megígérte, nem lett háború. De keres egy új ellenséget, biztos, adni biztos.
3/11 anonim válasza:
Ennyi agyhalottat, ez az ország menthetetlen.
Meg is érdemlik a fideszt.
4/11 A kérdező kommentje:
Jah, engem a magyar-belga háború érdekel elsősorban. Mennék Brüsszelbe sörözni, de nem tudom, hogy besoroznak-e a belgák, ha kiderül, hogy magyar vagyok. Főleg annak tükrében, hogy a magyar választási eredményt látván lemondott a belga kormány.
jún. 10. 06:30
5/11 anonim válasza:
#4 inkább lépj be a magyar hadseregbe ha Brüsszelbe szeretnél menni. Hiszen a dagadt elég világosan elmondta, hogy el akarja foglalni.
6/11 anonim válasza:
Én azèrt ürülök annak hogy győzött a béke ès biztonság éss nem arra kellett ébrednem, hogy átoperált brüsszeli nato katonák erőszakolják a feleségemet éss nem borít mindent radioaktiv hamu.
7/11 A kérdező kommentje:
5, dehogy akarok hadseregbe menni, Brüsszelbe akarok menni sörözni.
De félek, hogy háborúban találom magam.
jún. 10. 07:12
8/11 anonim válasza:
6,te amatőr, hát nem tudják megerőszakolni a feleséged, ha bejegyzett élettársi viszonyod van egy azonos neművel. 🙃
10/11 anonim válasza:
Hü lye kérdés! Az, hogy OV van hatalmon csak azt jelenti, hogy mi nem fogunk asszisztálni a háborúhoz, és ha végre Tramp győz, akkor Amerika sem fog, és elsősorban persze rajtuk múlik a háború sorsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!