Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi bajotok van Kari Gerivel...

Mi bajotok van Kari Gerivel és pontosan mit vártok Vitézytől?

Figyelt kérdés

2024. jún. 10. 00:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%

Én pl azért szavaztam Vitézyre, mert a programjában valódi állat védelmet hirdetett, amire szerintem krva nagy szükség lenne itthon, mint civil állatmentő mondom.

Ha már csak a felet teljesíti annak, amit ígért, már több mindent letett az asztalra, mint az a pökhendi Karácsony 4 év alatt…

2024. jún. 10. 09:17
 12/17 anonim ***** válasza:
64%

11

És egy fővárosban mégis, milyen állatvédelem kellene? Haszonállat nincs, csak max. kutya, macska, aranyhal a lakótelepen.

Kell hatásos állatvédelem, de Bp-en ezt tűzni a programba inkább csak kampányfogás.

2024. jún. 10. 09:43
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

Ez megint nem sikerült :D

Akárhogy erőlködik a Fidesz, marad Christmas Geri a végén. Szép volt apa! 😊

2024. jún. 10. 10:13
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
Mi az, hogy miért kene Budapestre állatvédelem? Mert mindenkinek szaporodik jobbra balra a macska, rengetegen mérgeznek állatokat 0 következménnyel.
2024. jún. 10. 10:18
 15/17 anonim ***** válasza:
67%

"mindenkinek szaporodik jobbra balra a macska"

Ezt a felelős állattartással lehetne orvosolni, ez nem állatvédelem.

"rengetegen mérgeznek állatokat 0 következménnyel."

Erre is van törvény, ez jogalkalmazási probléma.

2024. jún. 10. 10:25
 16/17 anonim ***** válasza:
És hogy lehet szerinted kivitelezni a felelős allattartast szankciók nélkül? Kutyák esetében komolyan büntetik az embert pl, ha nincs oltva vagy nincs benne chip. Macskák esetében meg nyugodtan lehet velük akármit csinálni, az sajnos senkit sem érdekel.
2024. jún. 10. 16:01
 17/17 A kérdező kommentje:
#16!Most bocsi, de nehogy már a főpolgármester legyen a macskák védőszentje!Mi köze neki ehhez? Én elhiszem, hogy neked nagyon fontos, de mindenhol vannak macskák. Hol látod, hogy a macskák védelme lenne a polgármester fő tevékenysége.
2024. jún. 10. 16:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!