Mit szóltok hogy Kovács Gergely kutyáktól a XII. kerben a TUrul szobrot elviteti?
Sok szittya-parittya semmit nem ert, tortenelembol is csak epp,hogy atment de azert ide bofog es sertve sajnalja onmagat.
A kommunizmus aldozataira sem voroscsillaggal emlekezunk. Ezert itt ez a madar is mast jelent hiaba osi jelkep.
En egy darab toltotkaposzta szobrot javasolnek mert annak mindenki orulne es az is osi jelkep.
Nagyon ugy nez ki,hogy ez a viccpart demokratikusabb es jobb szandekubb mint akarmelyik mai magyar part.
“23 Látom, megjött a vörös kommunista is. Nem tetszik, hogy elmondom az elvtársaidról az igazat?“
Nem vagyok kommunista, az én felmenőimnek elvették a földjeiket.
Teljesen magyar ember vagyok, de nagyon megvetem azokat akik emberellenesek, mint ti nácik.
Nektek még egy rohadt szobor is fontosabb, mint a magyar emberek, biztonsága, egészsége.
Nektek csak az a megoldás bármire, ha valakinek a pofája nem tetszik azt elimináljátok, mert túlságosan buták és lusták vagytok ahhoz hogy egy problémát úgy oldjatok meg, hogy ahhoz gondolkodni és dolgozni kelljen.
Drogos csurhe Az a Fidesz ott igazi kemeny drogosok vannak akik szexpartikon nyomatjak a cuccot meg a szoros ferfi lyukakat, ahogy mar ez tobbukrol kiderult. De leginkabb a magyar embereket szopatjak.
AZT AZ EMLEKMUVET A LEGYILKOLTAK EMLEKERE ALLITOTTAK!!! NEM NEKED! A LEGYILKOLTAK leszarmazottainak VISZONT nem tetszik,hogy Turul mert a gyilkosok ezt a jelkepet viseltek akkor.
Ki a fasznak erzed te magad,hogy helyettuk donts te kummunistazo barom. Nem a madar a fontos hanem azok a magyarok akiket ott leoltek.
A kummunizmus aldozataira sem voroscsillaggal emlekeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!