Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hogy Kovács...

Mit szóltok hogy Kovács Gergely kutyáktól a XII. kerben a TUrul szobrot elviteti?

Figyelt kérdés
Viccpártból szélső balos párt lett.

jún. 9. 22:56
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
36%

Sok szittya-parittya semmit nem ert, tortenelembol is csak epp,hogy atment de azert ide bofog es sertve sajnalja onmagat.

A kommunizmus aldozataira sem voroscsillaggal emlekezunk. Ezert itt ez a madar is mast jelent hiaba osi jelkep.

En egy darab toltotkaposzta szobrot javasolnek mert annak mindenki orulne es az is osi jelkep.

Nagyon ugy nez ki,hogy ez a viccpart demokratikusabb es jobb szandekubb mint akarmelyik mai magyar part.

okt. 3. 20:46
 22/42 anonim ***** válasza:
69%
A kommunistàk mindig, mindent tàmadnak, ami a magyarsàggal nemzettudattal kapcsolatos. Az Mkkp sosem volt független. Egy kommunista, nemzetellenes, drogos csürhe. Gyűlölik Magyarorszàgot, gyűlölnek minden nemzeti jelkèpet. Csak azt nem èrtem, hogy mièrt nem takarodnak el innen, ha ennyire rossz nekik itt.
okt. 3. 23:40
 23/42 anonim ***** válasza:
33%
#22 nektek náciknak sosem a magyar emberek a fontosak hanem a jelképek meg azt hogy megverhessetek valakit legálisan.
okt. 3. 23:57
 24/42 anonim ***** válasza:
69%
#23 Látom, megjött a vörös kommunista is. Nem tetszik, hogy elmondom az elvtársaidról az igazat?
okt. 4. 07:29
 25/42 anonim ***** válasza:
69%
Az MKKP , egy százalèkos, magyarellenes, ostoba,kommunista, buta drogos szekta. Semmi programjuk, semmi elkèpzelèsük nincs. Ès nem is volt sohasem.
okt. 4. 08:22
 26/42 anonim ***** válasza:
45%
Jelenleg olyan 2%-on állnak. Pont úgy, mint a hozzàjuk nagyon hasonló, szintèn magyarellenes Momentum.
okt. 4. 08:34
 27/42 anonim ***** válasza:
25%

“23 Látom, megjött a vörös kommunista is. Nem tetszik, hogy elmondom az elvtársaidról az igazat?“

Nem vagyok kommunista, az én felmenőimnek elvették a földjeiket.

Teljesen magyar ember vagyok, de nagyon megvetem azokat akik emberellenesek, mint ti nácik.

Nektek még egy rohadt szobor is fontosabb, mint a magyar emberek, biztonsága, egészsége.

Nektek csak az a megoldás bármire, ha valakinek a pofája nem tetszik azt elimináljátok, mert túlságosan buták és lusták vagytok ahhoz hogy egy problémát úgy oldjatok meg, hogy ahhoz gondolkodni és dolgozni kelljen.

okt. 4. 09:55
 28/42 anonim ***** válasza:
73%
#27 Nektek mindenki nàci, ès fasiszta aki nem úgy gondolkodik mint ti. A ti viselkedèsetek pont olyan mint a fasisztákè/nacikè. Engem nácizhatsz nyugodtan. Rohadtul nem èrdekel.
okt. 4. 10:44
 29/42 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki aki egy rohadt Turul szobrot véd az egy náci. Ez tény.
okt. 4. 13:02
 30/42 anonim ***** válasza:
28%

Drogos csurhe Az a Fidesz ott igazi kemeny drogosok vannak akik szexpartikon nyomatjak a cuccot meg a szoros ferfi lyukakat, ahogy mar ez tobbukrol kiderult. De leginkabb a magyar embereket szopatjak.

AZT AZ EMLEKMUVET A LEGYILKOLTAK EMLEKERE ALLITOTTAK!!! NEM NEKED! A LEGYILKOLTAK leszarmazottainak VISZONT nem tetszik,hogy Turul mert a gyilkosok ezt a jelkepet viseltek akkor.

Ki a fasznak erzed te magad,hogy helyettuk donts te kummunistazo barom. Nem a madar a fontos hanem azok a magyarok akiket ott leoltek.

A kummunizmus aldozataira sem voroscsillaggal emlekeznek.

okt. 4. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!