Örülsz Karácsony Gergely totális bukásának?
Figyelt kérdés
2024. jún. 9. 22:45
1/26 anonim válasza:
Igen, tönkretette budapestet, autózni nem lehet, biciklisek is kevesen vannak még mindig, sok a szemét, és nem egy vezető féle ember, egy igazi báb, egy nagyranőtt gyerek.
2/26 anonim válasza:
Ne igyunk előre a medve bőrére, de budapestiként természetesen örülök. Én kész voltam akárkire szavazni Karácsony ellen. Örültem hogy visszalépett Szentkirályi, így volt csak valós esély megszüntetni a bolondokházát ami Budapesten ment.
3/26 anonim válasza:
Varjal mar meg par orat. Nagyon szoros, de remeljuk nem hozza be s DK jelolt.
4/26 anonim válasza:
Akkor most Budapesten egy háborúpárti polgármester lesz?
5/26 anonim válasza:
Mindennek örülök ami miatt a fidesz cumizni kényszerül.
6/26 anonim válasza:
Nem mondanám totális bukasnak. Jelenleg 5000 szavazattal van lemaradva (22:51). Még meglátjuk.
Érdekes h a Fidesz egy elvileg "háborúpárti" főpolgit támogat...
7/26 anonim válasza:
5.
akkor meg miért vagy olyan bugyuta hogy a kék fideszre szavazol?
8/26 anonim válasza:
A kérdés jelentve, fél óra sem telt el azóta, hogy ki lett írva egy ugyanilyen.
Legyetek olyan kedvesek, hogy visszaolvassátok a korábbi posztokat. Így elkerülhetőek az ismétlődések. Ne legyetek igénytelenek.
9/26 anonim válasza:
Kamugerinek menni kell Gyurcsánytalanítani kell Budapestet.
10/26 A kérdező kommentje:
8-as!
Tipikus Karen... Ha nem tetszik miért kommentálsz? Nem kötelező, szimplán figyelmen kívül is hagyhatnád, ja deee akkor nem tudnál okoskodni. (:
2024. jún. 9. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!