Szorul a hurok a Fidesznél?
Figyelt kérdés
FIDESZ-KDNP (33.33% - 11 hely)
TISZA (30.3% - 10 hely)
Budapest képviselő testület
jún. 9. 22:14
11/35 A kérdező kommentje:
#10 Sokszor így volt. Sokan azért is szavaztak rá, mert nem volt más akire lehetett volna, majd EP listán kiderül, hogy hasonló lesz-e vagy teljesen más, mert olyan is lehet, hogy a Fideszre szavaz önkormányzaton, mert mondjuk a polgármester jelölt az jó (Én is ismerek ilyet aki Fideszes kis vidéki városban és nagyon jól csinálja), de mondjuk EP listán már nem rá. :)
jún. 9. 22:45
12/35 anonim válasza:
#11 jahj tudom. De akkor is, szörnyű belegondolni, mi a háttere ennek a rengeteg szavazatnak...:(
na már csak pár perc, és jönnek az EP.
Egyébként egyre szorosabbnak tűnik a fővárosi közgyűlés, bár még csak 9% a feldolgozottság.
13/35 A kérdező kommentje:
26-ig van még 2 év, Tisza addig szépen feltudja építeni magát és legalább olyan eredményt elérni, hogy ne legyen Fidesz 2/3, és ha már ilyen eredmény van akkor már lehet lebontani a NER-t. :)
jún. 9. 23:01
14/35 anonim válasza:
#13 fhu hát az nagyon jó lenne:D Bár amúgy én arra vagyok kíváncsi, ha jól szerepel a tisza vajon hány fideszes fog még kilépni a pártból. Valamilyen elemzésben beszéltek erről, hogy ezzel is lehet majd számolni a mostani választás után
15/35 A kérdező kommentje:
#14 Hiába lépnek ki, elvileg MP megmondta, hogy mostmár senkivel se fog együttműködni. Az elején megadta nekik a lehetőséget.
jún. 9. 23:07
16/35 A kérdező kommentje:
Mostani eredményvárón azt mondta MP, hogy belsős infoi vannak arról, hogy a Fidesz pánikol. De hogy EP listára vagy bpi listára érti azt passz. :) a listán jól állnak btw.
jún. 9. 23:08
17/35 A kérdező kommentje:
Győrre leszek kíváncsi, iszonyatosan soros, most valami 100 szavazat különbség van.
jún. 9. 23:17
18/35 anonim válasza:
#15 ó, én nem akarnék mondjuk egy Lázár Jánost a tiszában látni. De azért hátha "köpnének" ők is, vagy csak szimplán elhagynák a süllyedő bárkát, generálnák a belső feszültséget, stb.
19/35 anonim válasza:
#17 hát szerintem mindkettőnél van okuk pánikolni:)
Jaj, Győrre én is.
Bár engem most eléggé stresszel a Kari vs Vitézy dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!