Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most 2020 végén ténylegesen...

Most 2020 végén ténylegesen elkezdett a Fidesz nyaka körül szorulni a hurok?

Figyelt kérdés
Igazából 2018 ban is elkezdett szorulni, viszont az olyan volt, hogy ugyan szorul, viszont a Fidesz jól tartja magát. Most mintha már úgy szorulna, hogy ez szét is fog szakadni lassacskán. Igazam van?

2020. dec. 5. 15:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%
2010 óta folyamatosan. Azóta diktatúra van, évente egymillió ember hagyta el az országot, romokban az oktatás és az egészségügy, az életszínvonal pedig svájciról szomáliaira züllött. Már a 2018-as választást is elvesztette a Fidesz, mert csak 49%-kot kapott, szemben az Ellenzék Párt 51%-val, de nem volt hajlandó átadni a kormányzást. Szerencsénkre Joe Biden nyerte a USA elnökválasztását, így hamarosan demokráciává bombázzák Magyarországot és a romokon felépülhet az Új Magyar Köztársaság!
2020. dec. 5. 16:02
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
Nem sajnos. Nem fognak szétszakadni, túl sok mindent tudnak egymásról pl amit Bauern Zsolt is kikotyogott. Nem fér bele egy pártszakadás és sajnos a legrosszabbkor buktak ki ezek a balhék. Választási évben ért volna valamit de így semmit. majd 2 év múlva bevezetik a tanyasi csokot meg osztanak pár kilo krumplit és meg lesz nyerve a választás.
2020. dec. 5. 16:05
 3/16 A kérdező kommentje:
Ezt én sose mondtam első, viszont a szexbotrányok, a rekord magas áfa és öngyilkosság és a rekord magas korrupció is csak kitalálmány ugye? Az se létezik mi? A korrupciós listás előkelő 2. legkorruptabb helyezésünk is kamu ugye? Szájer helyett egy színész dorbézolt mi?
2020. dec. 5. 16:06
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem a pártszakadásra gondolok második, hanem a bukás hurkára.
2020. dec. 5. 16:06
 5/16 anonim ***** válasza:
53%
Szorul már 1989 óta. Beleférne még az átmérőbe 2 naprendszer is.
2020. dec. 5. 16:08
 6/16 anonim ***** válasza:

# 3:

Én nem állítottam, hogy Te mondtad, én válaszoltam a kérdésedre, összegyűjtve elmúlt 8 éves GYK-s válaszokból az ismereteim az országról. :)

2020. dec. 5. 16:08
 7/16 A kérdező kommentje:

"Én nem állítottam, hogy Te mondtad, én válaszoltam a kérdésedre, összegyűjtve elmúlt 8 éves GYK-s válaszokból az ismereteim az országról. :)"

Igen, csakhogy nagyon ideges leszek, amikor az ellenzék szövegein kárörvendenek, mintha a Fidesz nem is lenne szemét párt, miközben korruptak, hazugok, stb stb.

2020. dec. 5. 16:11
 8/16 anonim ***** válasza:
54%

# 7:

Sajnálom, hogy ideges vagy, de egy GYK-s hozzászólás miatt nem kellene. Kb. 2015-ig lehetett ezen az oldalon érvekkel és ellenérvekkel vitázni, akkor kb. a migránsválság idején elszabadult itt a pokol, és ez a folyamat visszafordíthatatlan. Néha próbálok értelmesen válaszolni, vagy kérdéseket feltenni annak fényében, hogy egy másik kérdésnél állítanak valamit, na most azokra vagy nem válaszol senki, vagy értelmetlen válaszok meg magyarázkodás jön, hogy azt, hogy pl. a "minden" szót a magyar nyelvben úgy kell érteni, hogy "néhány". Na most, ha tényleg itt merül ki a színvonal, akkor nem mindegy, hogy mit válaszolok?

2020. dec. 5. 16:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem nincs igazad. Hiába szorul akármi ha a Fidesz körbezáratja a tekkel a NVI-t nehogy megzavarhassa valami a szerverleállást, hogy a szerencsétlen ellenzék által nem felügyelt körzetek eredményét hozzáigazítsa az ellenőrzöttekéhez! 2/3 grátisz!
2020. dec. 5. 16:47
 10/16 anonim ***** válasza:
10%
Nem, még mindig egy rakás kaka az ellenzék hozzájuk képest. Ez van :(
2020. dec. 5. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!