Karácsony és Vitézi hogy kerültek egyáltalán polgármester jelöltnek be? Én nem szavaztam egyikre se hogy bekerüljön jelöltnek ti igen?
Figyelt kérdés
jún. 9. 12:47
1/17 anonim válasza:
Karácsony az ereszcsatorna miatt, pedig Tarlós szerintem jó volt, de most már ez van.
2/17 anonim válasza:
Attól, hogy te nem szavaztál nagyon sok ember szavazott mindkettőjükre. Én se szavaztam egyikőjükre sem, mert nem vagyok budapesti.
3/17 anonim válasza:
Még mindig ezerszer jobbak mint Biden vagy Trump.
4/17 anonim válasza:
Jelöltnek? Jelöltet - ha nincs előválasztás - vagy a pártok állítanak vagy saját magától bárki indulhat. Te is indulhattál volna, nem az emberek döntik el, hogy ki fog indulni….
5/17 anonim válasza:
"nem az emberek döntik el, hogy ki fog indulni…."
Dehogynem. Erről szólnak a kopogtatócédulák, nem? Aki nem tud elég aláírást összegyűjteni ahhoz, hogy indulhasson, az nem indulhat.
6/17 anonim válasza:
"Karácsony és Vitézi hogy kerültek egyáltalán polgármester jelöltnek be"
Aki összegyűjti s kell számú ajánlást, az elindulhat a választáson.
Nem kell szavazni ahhoz, hogy jelölt lehess, ajánlásokat kell gyűjteni. A választási törvény tartalmazza, hogy melyik választásra mennyit.
7/17 A kérdező kommentje:
4.
nem az emberek döntik el, hogy ki fog indulni…
Ez már baj!
Tőlem egyik sem kért kopogtató cédulát!
jún. 9. 13:20
8/17 A kérdező kommentje:
és gondolom az nyer aki a legtöbb cédulat gyűjti tehát magyarul a legtöbb háttér támogatás, pénzt kapja magyarul a leggazdagabbak
jún. 9. 13:21
9/17 anonim válasza:
"Tőlem egyik sem kért kopogtató cédulát!"
Nem kellett, hogy tőled is kérjen, ha másoktól már eleget kapott.
"gondolom az nyer aki a legtöbb cédulat gyűjti"
Rosszul gondolod.
10/17 A kérdező kommentje:
9.nekem te ne magyarázz, volt képviselőjelölt ismerősöm tudom hogy hogy megy ez!
jún. 9. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!