Magyar Péterben tényleg valami megmagyarázhatatlan?
Figyelt kérdés
Eddig nem igazán követtem, de most belenéztem a mai tüntetésbe és el kell ismernem, hogy engem is megérintett. De hirtelen nem tudnám megmondani, hogy pontosan mivel. Mit tudhat, ami miatt ilyen hatással van az emberre?jún. 8. 19:56
11/15 anonim válasza:
Nagyon felkészült minden szinten. Mindenre logikusan válaszol.
Ugyanakkor meg laza.
Dohányzik, jó csaja van, röhögő fejjel szmájlizza az oldalára író fideszeseket.
És a poént azonnal lecsapja. Tegnap skandálta a tömeg hogy hungá RIA.. Ő velük skandált de úgy hogy aza RIA 😂
12/15 anonim válasza:
"Dohányzik, jó csaja van"
Ezek olyan dolgok, amikkel egy csomó embert eltaszít magától eleve.
13/15 anonim válasza:
Én is, és szerintem még sokan úgy látjuk, ahogy te is. Nem azért szavaztam rá, mert akkora fanja vagyok, és szerintem is lehet veszélyes ez az ember, de valahogy már el kell kaszálni a fideszt.
14/15 anonim válasza:
". Ő velük skandált de úgy hogy aza RIA 😂"
Ok, ez elég olcsó húzás volt. AMúgy rászavaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!