Holnap a DK-n kívül minden más ellenzéki pártot megsemmisít Magyar Péter?
a TISZÁ-n kívül csak a DK biztos bejutó, de ők is 10% alatt.
A Mi Hazánk, Momentum, Kutyapárt a mérésekben 5% alatt, csak a Mi Hazánknak van egy minimális esélye.
Az összes többi pártról beszélni is felesleges, a mérésekben 1%-on állnak vagy mé annyin sem,
Nem tudom, nekem bűzlenek ezek a számok amik a közvélemény kutatók összehoznak.
Meg még ha az is történik amit te mondasz, akkor is még 26-g a Momentum, Jobbik és Mi Hazánk is parlamenti párt marad. Ellenben a Tisza meg nem az és így nem is lesznek olyan anyagi forrásai.
Remélem, hogy a DK-t is megsemmisíti...
Soha többé balliberális kormányt!
"Holnap a DK-n kívül minden más ellenzéki pártot megsemmisít Magyar Péter?"
Ez úgy hangzik, mint amikor a horgász azt mondja,hogy egyedül a halat nem fogtam ki,de amúgy minden más remekül sikerült a horgászat során.
Egyedül a DK-t lenne értelme megsemmisíteni, hisz eddig is az volt egyedül,amelyik útjában állt annak,hogy le lehessen győzni a fideszt,azzal,hogy megosztotta teljesen az ellenzéket. Ha őket nem söpri el,akkor minden másnak aztán marha sok értelme van. Bármelyik másikat teljesen mindegy,hogy megsemmisíti e vagy sem, nem oszt ,nem szoroz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!