Egészen tegnapig a DK-MSZP-Párbeszéd trióra szavaztam volna, de amit tegnap előadtak Pesten Vitézy kapcsán... nos felfordult a gyomrom. Bár a Momentum is Karácsonyt támogatja, legalább Vitézyt nem támadják olyan direkt módon. Inkább szavazok egy olyan pártra, aki lehet be se jut, mert nekik nagyobb szükségük van a szavazatomra ahhoz, hogy folytatni tudják a munkájukat az EP-ben.
2024. jún. 8. 18:29
12/17 anonim válasza:
Legutóbbi pár választáson az osszefogasra és a momentumra szavaztam. De most jöhet a Tisza párt. Nem szeretném ha 10 ev múlva is azon menne a vita, hogy a Fidesznek miért van ismét két harmada. Nem feltétlenül kedvelem mindenben Magyar Petert, de sztem csak vele van esély pár év múlva a Fideszt leváltani. Es ezt is akkor ha 1 az 1 elleni felallasban megy nekik a többi ellenzéki párt elaprozodasa segítségével. Szoval nem finnyaskodok , ex osszefogas illetve momentum szavazókent mondom, hogy hajrá Tisza part. Egyebkent aki nem azon akar a következő választás után agyalni, hogy miért van ismét fidesz kétharmad az sztem tegyen hasonló keppen.
2024. jún. 8. 18:44
13/17 anonim válasza:
Mi Hazánk
2024. jún. 8. 18:47
14/17 anonim válasza:
#8 Én konkrétan abban reménykedek, hogy ha a Tisza padlóra küldi a régi ellenzéket, akkor eltűnnek végre a politikából és idővel kialakulhat helyettük egy normális, új baloldal. Egy olyan baloldal, amire érdemes szavazni.
Egyébként meg a DK csak papíron baloldali, valójában neoliberális, szóval baloldaliként miért szavazzak rá? Akkor már nem mindegy, hogy a Tisza vagy a DK?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!