Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rajta vagy a Kubatov-listán?...

Rajta vagy a Kubatov-listán? Hivtak ma, vagy kopogtattak?

Figyelt kérdés

2024. jún. 8. 14:55
A kérdező szavazást indított:
Igen és igen
Igen de nem
Nem és nem
Nem de igen
19 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ki az a Kubatov, Leninnel harcolt?
2024. jún. 8. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Rosszabb, 0rbánnal.

2024. jún. 8. 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
Orosz az illető vagy Bolgár?
2024. jún. 8. 15:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, ha az a kérdés, hogy megadtam-e az elérhetőségemet a fidesznek, hogy engedtem-e, hogy keressenek, a válasz igen.

Ma telefonhívást kaptam és email-t. A telefon szerintem ettől fögetlen, mindenkit hívnak akinek van legálisan megvásárolható telefonszám listában száma - van vezetékes telefonunk és nem tiltottuk meg, hogy a szám szerepeljen hasonlóban. Az email címemet én magam adtam meg.

2024. jún. 8. 15:11
 5/8 anonim ***** válasza:
16%

Nem vagyok semmilyen listán, nem hívtak, pláne nem jött senki hozzánk, ja és a lényeg, semmiféle krumplit sem kaptam, hanem vettem a piacon.

Ettől még megnyugtatlak, holnap én, a párom, az anyukája, és az én szüleim is mind leszavazunk a Fideszre.🤫🤫🤫

2024. jún. 8. 15:24
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Nekem csak sms-t küldtek. Ez rosszat jelent? Mennem kell Csádba, vagy Ukrajnába harcolni a békéért? Hogyan lehet visszakerülni a főni kegyeibe? A gyakorin keresztül vissza lehet? Ígérem, hogy nem fogom többet megkérdezni itt, hogy Ungár és Vitézy egy párt-e? Könyörgöm kedves itteni fideszesek, ne fóliázzatok le!
2024. jún. 8. 16:39
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

23:00-5:00 marad a kérdésed. Főműsoridőben hamar leszedik. De akár maradhat is, ha óvatos, és nem bántó. Minden megfogalmazható ebben a keretben, és nem lesz törölve.

2024. jún. 8. 16:51
 8/8 anonim ***** válasza:
62%

#7 Én bántó? Olyan vagyok, mint egy ma született bárány. :-)

Amúgy köszi szépen, hogy reagáltál, figyelmeztettél! :-) Kedves Tőled!

Megpróbálok majd alkalmazkodni a jövőben a kialakult feszült választási politikai kampányhelyzethez.

(Kicsit zavar, hogy ez miatt most már itt nem tudom megkérdezni azt, hogy a dugódíj az a másokra is fog vonatkozni, ha úgy alakul a választás, vagy ők kivételek lesznek ez alól? :-)

2024. jún. 8. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!