Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapesti fidesz szavazók,...

Mad Max2 kérdése:

Budapesti fidesz szavazók, nem érzitek hogy átvert, cserben hagyott titeket a saját pártotok, és a főpolgármesterjelőltetek, azzal hogy visszalépett a Szandi?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen, hivatalosan most nincs a fidesznek főpolgármester jelőltje.

Azért ha én fidesz szimpatizáns lennék nekem ez a bohóckodás, elvtelenség amit most ezzel a Szandikával csináltak eléggé bacná az agyam.

Bár az is igaz hogy nekem van agyam :)

#Budapest #főpolgármester #fidesz átverés
jún. 7. 20:26
A kérdező szavazást indított:
Igen, én ugy érzem hogy cserbenhagyott, átvert, semmibe vett a fidesz lehet el se megyek szavazni
Engem nem érdekel, arra szavazok akira a mi bölcs vezérünk engem felszólít, bárki legyen is az
Még Gyúúúcsányra is szavaznék ha Orbán azt mondaná
12 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Amikor Karácsony lépett vissza az előválasztáskor az mennyiben volt más?
jún. 7. 20:27
 2/9 A kérdező kommentje:

Karácsony az előválasztáson lépett vissza, amugy az is gusztustalan dolog volt.

Most viszont a fidesz jelőltje lépett visszaa konkrét választási indulástól.

Akik eddig Szandit ajnározták, és közben Kari Gerit meg minden más jelőltet szidtak azok most simán átszavaznak egy másik párt jelőltjére minden sértetség nélkül?

Hááát én tuti nem tennék ilyet.

jún. 7. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
40%
Nem érzem úgy, hogy cserbenhagytak, sőt örülök neki. Eddig gondban voltam, hogy melyikükre szavazzak, ezt a gondot levették a vállamról: Vitézyre szavazok.
jún. 7. 20:37
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
Én Fideszesként örülök neki. A cél leváltani Karácsonyt. Ha ehhez az kell, hogy Szentkirályi visszalépjen, akinek amúgy sincs esélye, akkor támogatom.
jún. 7. 20:41
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Számomra az a vicc, hogy már amikor felmerült ásványvíz neve akkor meg lett mondva, hogy az egész egy színjáték és vissza fog lépni Vitézy javára. Így lenne ötösünk a lottón.
jún. 7. 20:43
 6/9 A kérdező kommentje:

Persez hogy örülsz mert Vitézy is egy fideszes csínovnyik

A mód amivel végig bohockodták Szandikávala kampányt márciustól tegnapig, és hogy a saját szavazóikat is hülyének nézték az az ami kéne hogy azért zavarjon egy gondolkodó embert szerintem

jún. 7. 20:43
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem, mert mindnki, aki használja az agyát, tudta, hogy ez lesz...
jún. 7. 20:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar, telibe leszarom.

jún. 7. 20:56
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
6: Akkor Karácsony is hülyének nézte az embereket, amikor visszalépett?
jún. 7. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!