Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erre gondoltál már? Ez irigysé...

Erre gondoltál már? Ez irigység, vagy mi?

Figyelt kérdés

Pártállástól függetlenül.

Holnap minimum egy órát szánsz az életedből hogy szavazz.

Direkt sarkítom a végletegik:

Majd hazamész és az akciós csirke-farhát majszolása közben, arra gondolsz, valakinek 5 évre havi 10 milló forintot szavaztál meg az EP-be, aki semmit sem tehet érted valójában, hogy az akciós csirke-farhátnál színvonalasabb étel kerüljön az asztalra, csak te.

2024. jún. 7. 18:59
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Nem az a baj bárki lenne hatalmon kb. hasonló lenne a helyzet mint a környező országokban sem jobb, de a gyűlöletkeltés amit a fidesz csinál na az az ami nem kellene.
2024. jún. 7. 19:01
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Mert holnap lesz a szavazás nem egy hét múlva?
2024. jún. 7. 19:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Se nem holnap, se nem egy hét múlva. Vasárnap.
2024. jún. 7. 19:08
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Már most vasárnap?
2024. jún. 7. 19:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én holnap biztos nem. Vasárnap esetleg.
2024. jún. 7. 19:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Irigység szerintem.
2024. jún. 7. 19:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, holnaputánból holnap lett autokorrekt. Szóval irigység. Tudtam, de nem sejtettem.
2024. jún. 7. 19:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagyon demagóg vagy kérdező, és nem igaz, amit állítasz. Az EP képviselő igenis tehet értünk, és ha normális képviselő választunk, az tenni is fog értünk.

Ezért nem szabad a Fideszre, mert ő eddig csak azt érte el, hogy már a fél EU ellenünk van, és jogállamisági eljárásokkal súlytanak minket.

2024. jún. 7. 19:36
 9/9 A kérdező kommentje:

Ugrál bennem hol kimegy, hol megint megszáll , pedig szívem szerint a Tiszára szavaznék, egy perce még az volt bennem elmegyek, most megint bizonytalan vagyok, s ez így változik bennem.

2024. jún. 8. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!