Orbán Viktor Európa legütőképesebb politikusa, ez miért fáj sokaknak? Irigység?
Figyelt kérdés
Európában nincs még egy miniszterelnök ennyi ideje hatalomban, ez unikum.
Hajrá magyarok.
2023. aug. 25. 01:11
1/21 anonim válasza:
Deee. Lukasenka régebb óta van hatalmon. Végül is, ugyan olyan módszerekkel tartja magát ott, mint Orbi. Nos, azt majd a jövő eldönti, mennyire lesz sikeres Viktor uralkodása. Én inkább külföldről fogom szemlélni az eseményeket.
2/21 anonim válasza:
Én azt szeretném, ha az ország lenne sikeres, nem pedig egy politikus.
3/21 anonim válasza:
...de jó lenne, ha szimpla irigység miatt fájna az embereknek...
...de sajnos az országnak fáj, még, ha mindig másra is van fogva, és emiatt sokan nem is hiszik el.
Ha van egy feltételezett tolvaj, aki sikeres a "szakmájában" (vagyis jó tolvaj), az még nem jelenti automatikusan azt, hogy jó a környezetének is a tevékenysége.
4/21 anonim válasza:
Mit reméltek az ilyen troll kérdésekért? Plusz krumplit vagy mit?
5/21 anonim válasza:
Én azt szeretném ha Magyarország lenne Európa legütőképesebb országa. Hogy ki vezeti Magyarországot az szinte mindegy csak legyen jó gazdaság jó pénzügyek jólét és jogbiztonság és nem utolsó sorban ne mutogassanak rám és ne utáljanak engem ha külföldre megyek
6/21 anonim válasza:
Minden politikus lop, hisz erről szól a politika. Amúgy eddig a Vitya pár számítása bejött, amit valamiért az eu is át vett tőle. Lásd pl.: vagyonnyilatkozat, kerítés..
7/21 anonim válasza:
Kár hogy a munkabéremen ezt nem veszem észre.
8/21 anonim válasza:
Ütő... micsoda?
Normális szabad működő országok vezetői szóba se állnak vele.
Csak diktátorok haverkodnak ezzel a...
Nézd meg kik jöttek most is a vébére hozzá
9/21 anonim válasza:
9# "szabad működő országok" Na mesélj, melyik európai ország nincs amerikai nyomás alatt?
10/21 anonim válasza:
Az a baj hogy ütőképes.
Ver minket a sors vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!