Maradt még nő a magyar kormánypárt környékén, akit nem áldoztak fel és nem lett lecserélve?
#3 Soha nem volt itt semmiféle fideszes gyűlöletkeltés, ez is éppen úgy a ti hazugságotok, mint az összes fideszt gyalázó hazug propagandátok.
Jól írta a 2-es, fostok hogy most végzetes nagy zakót kaptok és megpróbáltok még rátenni pár lapáttal a sz@rhalomra amit eddig összehordtatok.
Aminek pedig ezt a bajt köszönhetitek az épp az, hogy hazudtok reggel, éjjel meg este és az emberek tökéletesen látják a saját életükben, hogy ezek mekkora hazugságok, ráadásul olyanoktól akik napestig mocskolják, sértegetik őket.
Nem budapesti vagyok és azt sem tudom, hogy hol van Gyurcsány Ferencné pártjának központja, de, megmondom őszintén nem is érdekel.
A kérdést nem gyalázkodásnak szántam, legalábbis nem a visszaléptetett nőt kivánom gyalázni, hanem az őt foglalkoztató kormány fura politikája érdekel, miszerint minden nőt kicsinálnak arrafelé.
Áá, sose volt itt fideszes gyűlöletkeltés, hol már...
Ezt meg biztos a szél fújta ide.
Vagy a "Nem táncolunk ahogy Brüsszel fütyül" baromságot.
Vagy a Youtube-on gőzerővel tolt "mini Feri", "Gyurcsány-show", stb.
Te hol élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!