Magyar Péter honnan látta előre, hogy Szentkirályi vissza fog lépni?
"Ő a Messiás! Ő a Messiás!
Én tudom, követtem már egy párat!"
Fideszes ügynök!
Mindenről tud,ami a Fideszben történik.
Ezt szeretem amikor mindkét oldalról jön a szidás Magyar Péterre. Annyira látszik hogy összejátszik Gyurcsány Orbán a hatalom megtartására...
Hogy honnan látta?
Onnan hogy a politológusok már hónapokkal ezelőtt megírták hogy esélyes.
Ezt pofázom hetek óta:
A Fidesz nem akar fideszes főpolgármestert!!!
Nem fogja a Fidesz kormány azzal elveszíteni a vidéki szavazóbázisát, hogy a vidéki támogatásokat rákényszerűljön a fővárosba átcsoportosítani.
A fidesz a vidékre koncentrál, mert az adja a 2/3-ot.
S lám előre megmondtam ezt nektek az elmúlt hetekben. Íme bebizonyosodott. Ugyanígy látta ezt Magyar Péter is.
Magyar Péter azt is helyesen látja, hogy most ostobaság lett volna TISZA-ást állítani a főpolgármesteri székért folyó küzdelembe. Biztosan meg nyerte volna, de annak a városvezetésnek a következményei megingathatták volna a TISZÁ-ban hívőket.
Én nem lennék főpolgármester ebben az 5 évben. Politikai öngyilkosság lenne és lesz is Vitézynek. nem fog tudni beválni kormánytámogatás nélkűl.
Esetleg kihúzkodja BP-t a sz@rból a fideszkormány, ha nagyon szorul a hurok.
Most pedig megjósolom, hogy a Fidesz csúnyán alúl fog szerepelni az EP választásokon.
Viszont rekord mennyiségű fideszes polgármester és fidesz barát testületek várhatók az önkormányzatokban.
2 év múlva pedig a Vidéki szavazók ismételtek 2/3-ot idézhetnek elő.
S lássátok, hogy ezt is előre megmondtam nektek.
Akinek pedig van egy kis esze, az a MI Hazánkra szavaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!