Magyar Péter szerint holnap vissza fog lépni Szentkirályi. Ha ez megtörténik akkor Vitézy fog nyerni?
Figyelt kérdés
Sok fideszes szentkirályis szavazó mind Vitézyre fog szavazni, egy sem fog Karigerire.2024. jún. 6. 22:21
2/20 anonim válasza:
Nem.
Sokan szavaznának Vitézyre nem fideszesként, akik nem szavaznána rá, ha a fideszes jelölt visszalép a javára.
És de, simán lehet Karácsony alternatíva, ha Fidesz és nem-Fidesz között lehet csak választani.
3/20 anonim válasza:
És ha eleve nem lép vissza? Akkor Petymeg mivel rukkol elő?
4/20 anonim válasza:
Reméljük Vitézy Úr vitézkedni fog.
5/20 anonim válasza:
Magyar Péter pártja amúgy ha szerez mondjuk 20%-ot a fővárosi közgyűlésben,akkor kivel akar majd együttműködni? Mert már többször belerúgott Karácsony Gergelybe, Szentkirályi Alexandrába,de még Vitézy Dávidba is. Ha neki egyik sem jó,akkor miért nem indított saját jelöltet?
6/20 anonim válasza:
#5: mert nem volt már rá ideje.
Akkor lehet Vitézy győzne, ha minden fideszes rá szavazna, a KG-ből kiábrándultak meg szintén maradnának nála. De szerintem így, hogy már papíron sem lesz független jelölt, így egy csomó ellenzéki szavazat fog KG-hez (vissza)vándorolni, a Fidesz meg sikeresen s.gget csinált a szájából.
7/20 anonim válasza:
Megdöbbentő, hogy a magyarizmus már eljutott olyan szintre, hogy bármilyen baromság elhagyja a száját, készpénznek veszik egyesek.
8/20 anonim válasza:
Én speciel olvastam 2 helyen is, mielőtt ő kiposztolta volna.
9/20 anonim válasza:
Egy Fideszes szavazó összezavarodik ha nincs Fidesz jelölt és nem szavaz senkire mert nem tudja kire kell.
10/20 anonim válasza:
Nem. Akkor fognak csak igazán Karácsonyra szavazni az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!