Mit szóltok hozzá, hogy Visszalépett Szentkirályi Alexandra és mindenkit arra kér, hogy Vitézy Dávidra szavazzon?
Engem a viták alatt meggyőzött a Vitézy és Karácsonyt egy elég hazudós embernek tartom…
Már eldöntöttem, hogy Vitézyre szavazok, de így teljesen egyértelmű lett hogy valóban mégiscsak a Fidesz embere.
Így jobb híján, magam részéről KariGerire fogok szavazni.
#20!
"Karácsony azért irreleváns a kérdésben, mert még ha azt is találná ki, hogy a Föld lapos, akkor se változna semmi, mert ezek tőle független dolgok."
Aha! Tehát pontosan azt mondod, akiért rajongsz, az nem számít.
"Még egyszer, a kiállásnak akkor van értelme, ha két fél valamilyen szempontból közel áll egymáshoz. Ezzel szemben pont arról volt szó végig, hogy Vitézy és Karácsony elvileg pont ugyanannyira független Szentkirályitól."
Téged idézlek: "Szintén elég nagy ostobaság."
Te továbbra sem érted a függetlenség fogalmát. Ami érthető, hiszen a rendszerváltástól kezdve a ballib szélsőséget nevezitek függetlenségnek és aki ezt nem fogadja el, az náci.
Vitézy nem függ sem Szentkirályitól, de a Fidesztől, mert ha ez most nem jönne össze neki, akkor közelkedési szakemberként van helye.
Karácsony viszont függ Gyurcsánytól és a DK-tól, mert az ellopot pártjával semmt nem tudott kezdeni. A kampányát sem tudná finanszírozni.
#23!
Soha nem párpolitizált. Mindig a szakterületével foglalkozott.
25
Államtitkári szinten kiszolgálta rendszert.
24.
Én elhiszem, hogy fideszéknél ez a norma, de gerinces ember nem változtatja, bizony, különben hiteltelenné válik.
#27!
Karácsony szerinted most is DK-s?
26!
Lassan írom, hogy megértsd: Nem politikai, hanem szakmai feladata volt.
29.
Még lassabban írom, hogy te is megértsd: minden politika. Ilyen szinten nem lehet olyan döntéseket hozni, ami ne taposna valakinek az érdekeibe. A fidesz rendszerben még akkor is van aggódni valód ha "szakmai feladatként" a KSH-ban vagy egyszerű excel huszár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!