Most hogy visszavonult Alexandra így is nyer Karácsony?
9# de van, a Fidesz hozott egy döntést, mert a kisebbik rosszat akarja elérni, attól még Vitézy nem az ő jelöltjük.
Nincs ebben átverés, politikának hívják elvtársak.
A másik, amikor itt milliószor leírtam, hogy Karácsony Gergely Gyurcsány embere, még azt is letagadtátok, pedig ő hivatalosan a DK jelöltje, innentől kezdve izguljatok nyugodtan....
#12: na, jön az "elvtársazás", gyurcsányozás, meg hogy "Karácsony is ezt csinálta" stb.
Nem jött le, hogy sosem tánogattam Karácsonyt, illetve azért támogattam (volna) Vitézyt, hogy valaki MÁST csináljon, mint a többi politikus? Ezekkel a cinikus megjegyzéseiddel csak azt éred el, hogy az ellenzéki szavazó is a kisebbik rosszat válassza. Az meg így már nem biztos, hogy Vitézy.
13
A Nézőpont "jóslatai" fényévekre szoktak lenni a valóságtól.
17
Látom, nagyon nem vagy képben. A Nézőpont a Fidesz házi közvéleménykutatója...sosem mérik alul a Fideszt.
13
A Nézőpont szerint 🤣. Ennyi erővel a "Fidesz" szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!