Szentkirályi visszalépésével lesz esélye Vitézynek legyőzni a Karácsony nagyvad Gergelyt?
MP azt írta ki facebookra, hogy ma lesz a visszalépés.
Karácsony Gergely is kiírta facebookra.
Ha ez igaz, akkor jó későn lesz a visszalépés! A fideszesekhez hogy fog eljutni a hír, hogy kire is kell szavazni? Nem találják majd a fideszt a szavazólapon és aztán zavarodottságukban behúzzák a Mi Hazánkra az X-et.
Visszalépett.
A karmelitában mindent is mérnek.
Valószínűleg olyan méréseket tudtak Rogán elé rakni, több hónap munkájának eredményeként amiből az jött ki, hogy az ásványvíz visszalépésének esetén Vitézy megverheti Gerit, és nem lesz befolyásoló tényező azoknak a szavazóknak a száma akik ezek alapján eltávoznak Dávid mellől.
A fidesz csak akkor húz vezéráldozatot (értsd nő áldozatot), ha az alá van támasztva és pozítivan jönnek ki belőle, ott van pénz, semmi sem történik random.
Nem tudom mennyire megbizhatóak Rogán felmérései, Magyarországon ezek a felmérések van hogy nem jönnek ki jól, viszont ezek nem hétköznapi kutatások, ezeket folyamatosan nyomják.
Ezek alapján valószínűleg azt látták, hogy Dávidnak bőven van esélye.
Amúgy is hatalmas nagyot szólna hogy a legnagyobb válsága idején a fidesz visszatudja húzni Budapestet, az egyik legnagyobb ellenzéki várost.
Kiszámítható volt, ez igaz, de ha bejön akkor mesteri terv, ezt meg kell hagyni (sajnos).
6)
szerintem ez is bele van számolva a felmérésbe
Kérdés, hogy milyen mértékbe, lehetnek még meglepetések
Bár most a megafon is megfogja nyomni Vitézyt több százmillióért a következő napokban, szerintem nem lesz probléma ezzel
8)
Kamu, rengetegszer mondták már elemzők és szakértők is, hogy a vasárnap az egyik legfontosabb nap, amikor még telefonálni kell és kopogtatni, hogy menjenek szavazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!