Másnak is feltűnt, hogy azok az ismerősei, akik korábban állandóan osztották a FIDESZ propagandát vagy posztoltak a "békemenetről", azok most többnyire csendben vannak, a "békementere" el sem mentek?
Nekem pont az ellenkezője tűnt fel.
De hát nyilván nem egy helyen, nem azonos körben fordulunk meg.
Nálunk is pont ez a helyzet. A "nagy" fideszes rokonok most lapítanak... A botrányos előadásról a békemeneten nem mernek nyilatkozni, meg hogy milyen kevesen voltak.
Bezzeg, ha az ellenzéket kell mocskolni, hogy verik a mellüket...
Csak akkor aktivizálódnak a fideszes szavazók, ha veszélyben érzik a párt sikerét. Ez tudatos viselkedés. A szavazók segítik a pártot csendbenmaradásukkal, a bátrabbak a Tiszát osztják meg vagy másik pártot favorizálnak látszólag. de valójában így próbálják a fidesz szavazókat kimozdítani otthonról Vasárnap.
Ezt minden fideszes tudja és átlátja. Eddig is így volt, ezután is így lesz.
Kedves kérdező, nem tudom mit szeretnél sugallni ezzel...te tudod.
Én két dolgot mondok, a Békemeneten iszonyatosan sokan voltak, és nyilván nagyon sok egyébként fidesz szavazó nem volt ott.
Ami a lényeg, hogy hány százalékos támogatásra számíthat a Fidesz vasárnap.
Nem vagyok jós, de fogadhatunk, hogy minimum 45 százalék, de az lehet 48-50 is...
Akkor miről beszélünk???
Két év múlva ha esetleg bukik a fidesz hirtelen mind azt fogja mondani hogy ő sosem volt kollaboráns, ha bebukik vele hogy mégis akkor meg jön a "belülről bomlasztottam a rendszert" joker lap.
Ismerős? Egy kisztitkár a miniszterelnök aki csak azért nem lett mszmp-s mert megszűnt a párt, de a ruszkikhoz azért hű maradt.
A "békemeneten" 50 ezer ember volt. Nagy totál képet nem mutogattak, ami nem véletlen. Az előadás szintén botrányos volt.
Vajon, Miniszterelnök úr mit sugall azzal, hogy szombaton 1 millió embert akarnak felkeresni az aktivistáik? Szerintem ez nem annak a jele, hogy jól áll a szénájuk... de te tudod.
Mindenki tudja, hogy az 50% alatti eredmény a Fidesz számára KUDARC.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!