„Létezett és a mai napig létezik egy családi legendárium, amely úgy őrizte meg az édesapámmal kapcsolatos történeteket, ahogyan ezt korábban nyilatkoztam”
Lehet ez is a legendárium része. 2018-ban nyilatkozott, amikor még nem volt túl sok esélye, hogy valaha még feljebb lép pozícióban.
Ezt ne kérjük már ennyire szigrorúan számon.
Tévedni emberi dolog, csak utána illik röviden tisztázni a helyzetet, pl "elnézést, én ezt eddig rosszul tudtam."
Várom, hogy ez meg fog-e történni.
Nem értem. Az új köztársasági elnöktől azt várnám, hogy végezze a dolgát az amúgy nem sok protokollális és politikai feladatát. Helyreállítsa a megtépázott becsületét a legfőbb hatalmi posztnak.
Erre mást sem hallok mint ez a balfék így a családja múltjával úgy a családja múltjával dobálózik. És ráadásul ő hozta fel többször, amire persze a sajtó és a történészek rászállnak.
Valami identitás deficitben van magával a Sulyok?
Na most, a csaladi legendarium szerint, nagyapam, aki zenesz volt, 56-ban talalkozott Kodaly Zoltannnal. (nem zeneltek egyutt, Kekesteton toltottek egyutt egy kis idot)
Na most, ha kiderul, hogy Kodaly soha eleteben nem jart a Kekesteton, akkor nem fogok ragaszkodni ehhez a tortenethez. (ami egyebkent sem tul erdekes)
Sulyok viszont azutan is ragaszkodik a tortenetehez, miutan kiderult, hogy nem igaz.
Ez rola allit ki szegenysegi bizonyitvanyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!