Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki szavazók mit...

Az ellenzéki szavazók mit szólnak hozzá, hogy Magyar Péter szerint az ukrán háború kirobbanásához az USA-nak elég sok köze van?

Figyelt kérdés

2024. jún. 5. 23:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
28%

"Elmondom hogyan tudok azonosulni MP szavaival. úgy hogy nem vagyok agymosott ellenzéki."

Azok után, hogy simán rábíznád Orbánra Európát, nehezen hinném el, hogy ellenzéki vagy.

"Elmondom hogyan tudok azonosulni MP szavaival. úgy hogy nem vagyok agymosott ellenzéki."

Igen. De ebben az esetben messze nem erről van szó.

"Mivel én nem tartom magam agymosottnak így mindkét oldalon látom a jó és rossz dolgokat is."

Ugyan, mi rosszat láthat a Fideszben egy olyan ember, aki az EU-Tanács élére helyezné Orbánt?

"így tudok MP középutas véleményeivel nagyrészt azonosulni."

Légyszíves, áruld már el nekem, mégis mitől számít középutasnak Magyar Péter. Mitől középutas az az ember, akinek a jelenlegi kormánnyal szembeni legnagyobb társadalmi-gazdasági vitája a családi pótlék mértékében kimerül?

2024. jún. 6. 16:52
 22/34 anonim ***** válasza:

A második idézet ez:

"Ugye egy agymosott fideszes szerint minden rossz ami az ellenzéki oldalon van, és egy agymosott ellenzéki szerint minden rossz amit Orbán csinál."

2024. jún. 6. 16:53
 23/34 anonim ***** válasza:

Két kérdést látok.

"Ugyan, mi rosszat láthat a Fideszben egy olyan ember, aki az EU-Tanács élére helyezné Orbánt?"

Túl hosszú lenne :) A haverjaié a fél ország. Butítja az országot a hülyeségekkel. Talán ez a kettő a legnagyobb, de tényleg hosszú lenne.

"Légyszíves, áruld már el nekem, mégis mitől számít középutasnak Magyar Péter"

Van kritikája Orbánék felé és az ellenzék felé is. Írtam hogy én is ilyen vagyok. Mindkét oldal problémás. És mindkét oldalról tudnék jó dolgokat is írni. Magyar Péter is problémás biztosan, de a a három tömörülésből az ő véleményét tudom legjobban elfogadni.

2024. jún. 6. 16:57
 24/34 anonim ***** válasza:

"Túl hosszú lenne :)"

Kétlem.

"A haverjaié a fél ország. Butítja az országot a hülyeségekkel."

Tehát Magyar Péter és a tiszások egy populista, tolvaj politikust alkalmasnak tartanak az EU-Tanács vezetésére. Jól értem?

"Van kritikája Orbánék felé"

Mi lenne az?

"Magyar Péter is problémás biztosan, de a a három tömörülésből az ő véleményét tudom legjobban elfogadni."

Miben különbözik Magyar Péter veléménye a Fideszétől? Én még ilyenre példát nem hallottam.

2024. jún. 6. 17:19
 25/34 anonim ***** válasza:
Pl. Európai ügyészséghez csatlakozás.
2024. jún. 6. 17:38
 26/34 anonim ***** válasza:

Amiről elmondta, hogy amúgy nem egy csodaszer, tehát érdemben nem változtatna a dolgokon.

2024. jún. 6. 18:03
 27/34 anonim ***** válasza:
Nem csodaszer, de az egész ellenzék szerint hasznos lenne, nem véletlen nem akarja a Fidesz.
2024. jún. 6. 18:08
 28/34 anonim ***** válasza:

Mitől lenne hasznos?

2024. jún. 6. 19:50
 29/34 anonim ***** válasza:
Bármilyen szervezet hasznos lehet amelyik csak egy minimális kontrollt is tud gyakorolni a korlátlan lopás felett.
2024. jún. 6. 20:07
 30/34 A kérdező kommentje:

29

A hatáskörük erősen korlátozott. Egyébként miért nem lépett be minden tagállam?

És mihez viszonyítjátok a kontroll nélküli lopást? Van egy meghatározott összeghatár?

2024. jún. 6. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!